نوشته شده توسط : ذهن نو

در مورد درمان اعتیاد به فضای مجازی در نوجوانان چه می دانید ؟  یکی از پیشرفته‌ترین دستاوردهای اخیر بشر اینترنت است. اینترنت به ما کمک می‌کند تا بتوانیم سریع و بدون هزینه اطلاعات و علم خود را در هر زمینه‌ای بروز کنیم. بنابراین‌اینترنت به خودي خود ضرری ندارد، به شرطی که درست و مفید از آن استفاده کنیم. امروزه مشکل بسیاری از کابران استفاده غلط و نابجا از فضای مجازی است که موجبات اعتیاد به اینترنت را فراهم می‌کند، که رایج‌ترین آسیب استفاده نادرست از آن در خانواده‌ها به ویژه نوجوانان و جوانان می‌باشد.

فهرست مطالب

 

  • چه کسانی نیاز به درمان اعتیاد به فضای مجازی دارند؟
  • علل اعتیاد به فضای مجازی
    • ساختار مغز
    • تقویت متغیر
    • عوامل بیولوژیکی
    • اضطراب و افسردگی
  • عوارض اعتیاد به فضای مجازی
    • علائم روحی و روانی اعتیاد به فضای مجازی
    • علائم جسمی اعتیاد به فضای مجازی
  • بهترین راه های درمان اعتیاد به فضای مجازی
    • ✔️ برای درمان اعتیاد به فضای مجازی اعتیادتان را بپذیرید
    • ✔️عامل اعتیاد به فضای مجازی را بیابید
    • ✔️ درمان اعتیاد به فضای مجازی | زمان استفاده از فضای مجازی را محدود کنید
    • ✔️ با کارهای دیگر سرگرم شوید
    • ✔️ درمان اعتیاد به فضای مجازی | گذراندن وقت با خانواده و دوستان
    • ✔️ افزایش تفریحات فیزیکی
    • ✔️ درمان اعتیاد به فضای مجازی | ورزش
    • ✔️ رفتن به کلاس‌های آموزشی
    • ✔️ درمان اعتیاد به فضای مجازی | مراجعه به مشاور
    • نتیجه گیری

این پدیده براي بهداشت روانی افراد جامعه مشکلات عمده‌ای بوجود می‌آورد. اعتیاد به فضای مجازی یعنی استفاده بیش از حد و نامعقول و بیمارگونه از آن است که وقت زیادی از افراد را تلف می‌کند. این مشکل تأثیر زیادی بر سلامت جسمی افراد هم دارد. در این مطلب درباره درمان اعتیاد به فضای مجازی، نظارت و چگونگی مدیریت استفاده ازاینترنت و آگاهی راجب اثرات مخرب استفاده ناصحیح از آن می‌پردازیم. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد مشاوره ترک اعتیاد کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه درمان اعتیاد به فضای مجازی می‌توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

چه کسانی نیاز به درمان اعتیاد به فضای مجازی دارند؟

افرادی که در 24 ساعت شبانه‌روز آنقدر مشغول فضای مجازی و رسانه‌ها می‌شوند که حتی از انجام کارهای روزمره و ضروری خود عقب می‌مانند، معتاد به اینترنت هستند. در حقیقت این افراد بیش از نیاز روزانه خود مشغول گشت در اینترنت هستند، اغلب هدف خاصی هم ندارند ولی چون عادت کرده‌اند، وابستگی شدیدی به‌اینترنت دارند؛ با دوری از آن دچار عصبانیت و پریشانی می‌شوند. به مرور اختلالات روحی و دوری از اجتماع نیز به مشکلاتشان اضافه می‌شود. از این رو درمان و ترک فضای مجازی برای این فرد ضروریست.

البته این را هم بدانیم که اعتیاد این فرد اغلب مواقع، یک اعتیاد رفتاری است. یعنی استفاده بی‌رویه از بازی‌های کامپیوتری، وبگردی غیرضروری، استفاده زیاد از اینستاگرام و… برای این فرد راهیست برای فرار از مشکلات فکری و استرس زندگی. گاهی فرد برای فرار از این پدیده‌ها به اینترنت پناه می‌برد، ولی نمی‌داند که در کارهای روزمره‌اش هم اختلال ایجاد می‌شود.

علل اعتیاد به فضای مجازی

از آنجا که هر رفتاری علتی دارد، محققان برای اعتیاد به فضای مجازی هم دلایلی بیان می‌کنند که در این قسمت به آنها می‌پردازیم.

ساختار مغز

تحقیقات نشان می‌دهد که اعتیاد به فضای مجازی اختلالاتی در فرد ایجاد می‌کند که افراد از آن رنج می‌برند. ولی برخی حتی متوجه چنین اختلالی در خود نیستند. محققان و روانشناسان ساختار فیزیکی مغز با به این اختلالات نسبت می‌دهند. مناطقی از مغز دو نوع ماده سفید و خاکستری دارد که این قسمت‌ها وظیفه یادآوری، برنامه‌ریزی و اولویت‌بندی کارها را برعهده دارند.

اعتیاد به فضای مجازی با تاثیر بر این دو ماده و تغییر ساختار این قسمت از مغز، موجب می‌شود مغز آن فرد استفاده ازاینترنت را در گروه کارهای اولویت‌دار خود قرار دهد. از سویی هم اعتیاد به فضای مجازی روی مرکز لذت مغز هم اثر می‌گذارد و بازی بااینترنت را بسیار لذت‌بخش جلوه می‌دهد.

تقویت متغیر

طبق این نظریه، دلیل اعتیاد به فضای مجازی مربوط به لایه‌های پاداش است. به این معنی که استفاده زیاد ازاینترنت، پاداش‌های متعدد و غیرقابل پیش‌بینی را منجر می‌شوند. در درمان اعتیاد به فضای مجازی لازم است ابتدا این علل بررسی شوند تا اقدامات لازم انتخاب شود.

عوامل بیولوژیکی

عوامل بیولوژیکی مانند دوپامین و سروتونیناز علل اعتیاد به فضای مجازی هستند. بطوریکه اگر سطح دوپامین و سروتونین شما کمتر از دیگر افراد باشد، از اختلالاتی رنج خواهید برد که اعتیاد به فضای مجازی دلیل آن است. کمبود سطح این دو ماده شیمیایی در خون، موجب می‌شود شما بسیار مشتاق رفتارهای لذت‌بخش شوید و این امر باعث لذت‌بخش یافتن اینترنت و اعتیاد به‌اینترنت می‌گردد.

اضطراب و افسردگی

همانطور که گفتیم اضطراب و افسردگی هم دلیلی برای میل به سمت‌اینترنت و فرار از مشکلات روحی است. برخی از افراد نیز که دارای مشکلاتی در برقراری روابط اجتماعی با دیگران هستند، به‌اینترنت پناه می‌برند و بدین ترتیب هم احساس تنهایی نمی‌کنند و هم نیاز به ارتباط با دیگران ندارند.

افراد مبتلا به افسردگی بهتر است با مراجعه به مشاور و روانشناس، از راهکارهای آنها برای درمان افسردگی استفاده کنند. زیرا متوسل شدن به‌اینترنت برای فرار از افسردگی، خود آسیب‌های بیشتری به دنبال دارد، و مشکلاتش را دوچندان خواهد کرد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد علائم افسردگی و علائم اضطراب کلیک کنید.

عوارض اعتیاد به فضای مجازی

اگر شما هم مشکل فضای مجازی دارید، حتما تا کنون به اثرگذاری استفاده بی رویه ازاینترنت، بر روابط شخصی، شغل، وضعیت مالی و تحصیلی‌تان پی برده‌اید. دوست دارید خودتان را از دیگران جدا کنید و بیشتر وقتتان را در انزوای اجتماعی بگذرانید. این از اثرات منفی‌اینترنت بر روابط شخصی شماست. همچنین شما صداقت و اعتماد را هم از دست می‌دهید، زیرا سعی دارید مقدار زمان آنلاین بودنتان را انکار یا از بقیه پنهان کنید.

حتی بدتر اینکه امکان دارد برخی افراد معتاداینترنت، به دلیل خریدهای آنلاین زیاد، بازی یا قمار آنلاین، به مشکلات مالی و ورشکستگی بیفتند. این افرد در ایجاد ارتباطات جدید نیز مشکل دارند و از لحاظ اجتماعی منزوی می‌شوند، زیرا در محیط آنلاین احساس راحتی بیشتری نسبت به محیط واقعی دارند. در کل عوارض اعتیاد به فضای مجازی را در دو گروه روحی و جسمی به شرح زیر می‌توان خلاصه کرد. توجه به این علائم در روند درمان اعتیاد به فضای مجازی بسیار اهمیت دارد.

علائم روحی و روانی اعتیاد به فضای مجازی

افسردگی، نداشتن صداقت، احساس گناه ، اضطراب، تجربه سرخوشی (Feelings of Euphoria) هنگام استفاده از کامپیوتر، ناتوانی در اولویت‌بندی یا برنامه‌مند بودن، انزوا، حس نکردن گذر زمان، حالت دفاعی داشتن، پرهیز از کارهای روزمره، سراسیمگی و گوش به زنگی، نوسان خلق، ترس، احساس تنهایی، احساس بی‌حوصلگی هنگام انجام کارهای روتین روزانه و اهمال کاری. ‌

علائم جسمی اعتیاد به فضای مجازی

کمردرد، سردرد، بیخوابی، تغذیه بد (غذا نخوردن یا خوردن بیش از اندازه به دلیل دور نشدن از کامپیوتر)، بهداشت شخصی ضعیف (حمام نرفتن به دلیل آنلاین ماندن)، گردن درد، خشکی چشم و دیگر مشکلات بینایی، اضافه وزن یا کاهش وزن.

بهترین راه های درمان اعتیاد به فضای مجازی

 

همیشه بهترین کار این است؛ قبل از این که کار به اختلالات جسمی و روحی بینجامد از بروز آن جلوگیری کنیم و از همان ابتدا استفاده از فضای مجازی را مدیریت نماییم. برای استفاده از فضای مجازی برای خودمان محدودیت‌هایی در روز در نظر بگیریم. زیرا بعد از ابتلا موضوع درمان بسیار مشکل خواهد بود.

چرا که در دنیای دیجیتال امروزی، همه چیز رااینترنت در برگرفته و همه ما به شکل نامحدودی به وسیله تکنولوژی محاصره هستیم. اکثر کارهایمان توسط‌اینترنت انجام می‌شود و نمی‌توانیم‌اینترنت را از زندگی حذف کنیم. به همه این دلایل درمان اعتیاد به فضای مجازی سخت خواهد بود. با این وجود روش‌هایی برای حل این مشکل و ترک اعتیاد ارائه می‌دهیم.

✔️ برای درمان اعتیاد به فضای مجازی اعتیادتان را بپذیرید

اولین قدم در درمان اعتیاد به فضای مجازی قبول کردن این است که بله من دچار این اختلالات هستم؛ با این پذیرش یک قدم برای بهبود وضع خود برداشتید. با قبول بیماری، ادامه درمان اعتیاد به فضای مجازی بهتر و راحت‌تر می‌شود. زیرا همیشه تا کسی به اشتباه خودش پی نبرد، هرگز برای جبران پیشقدم نخواهد شد.

✔️عامل اعتیاد به فضای مجازی را بیابید

در قدم بعدی سعی کنید علت این اعتیاد را پیدا کنید، فکر کنید که ریشه اصلی آن چیست؟ آیا افسردگی دارم یا برای دوری از چه چیزی به‌اینترنت چسبیدم؟

✔️ درمان اعتیاد به فضای مجازی | زمان استفاده از فضای مجازی را محدود کنید

پس از یافتن ریشه این اختلال اقدام برای درمان اعتیاد به فضای مجازی را شروع کنید. عالی‌ترین راه حل این است که برای استفاده از فضای مجازی زمان مشخصی در شبانه روز تعیین کنید. می‌دانیم بطور کامل که نمی شود‌اینترنت را از زندگی حذف کنیم؛ این کار نه تنها کارآمد نیست، بلکه وضع را بدتر خواهد کرد. پس فقط می‌توانیم زمانش را کمتر کنیم؛ 3 ساعت در روز و کم کم باز هم کاهش می‌دهیم.

✔️ با کارهای دیگر سرگرم شوید

سرگرم شدن با کارهایی مانند آشپزی، نظافت خانه برای خانوم‌ها و فوتبال یا مشغول شدن به تعمیر وسایل منزل برای آقایان، تا حدود زیادی شما را ازاینترنت و رسانه‌ها دور نگه خواهد داشت. طوری که کم کم فقط در مواقع نیاز به سمت اینترنت تمایل پیدا می‌کنید.

✔️ درمان اعتیاد به فضای مجازی | گذراندن وقت با خانواده و دوستان

حضور در جمع و بین اعضای خانواده بودن، گفتگو با آنها راجب چیزهای مختلف موجب می‌شود شما در فضای واقعی زندگی کنید و به فضای مجازی تنها به عنوان جایی برای چک کردن اخبار نگاه کنید.

✔️ افزایش تفریحات فیزیکی

تفریحات فیزیکی همچون مطالعه و نوشتن، بهترین راه برای دوری از دنیای مجازی می‌باشد.

✔️ درمان اعتیاد به فضای مجازی | ورزش

قدم زدن و ورزش‌های پرتحرک برای درمان اعتیاد به فضای مجازی بسیار مفیدند و در کشیدن شما از دنیای مجازی به سمت دنیای واقعی بسیار موثرند.

✔️ رفتن به کلاس‌های آموزشی

در کلاس‌های موردعلاقه‌تان مثل طراحی – موسیقی یا هر کلاس دیگری که به آن علاقه دارید شرکت کنید. با فرا رسیدن ساعت شروع کلاستان، شما مجبور به ترک فضای مجازی می‌شوید و این راهی عالی برای کم کردن وقت‌اینترنت‌گردی است.

✔️ درمان اعتیاد به فضای مجازی | مراجعه به مشاور

در پایان بهترین و سریعترین راه حل برای درمان اعتیاد به فضای مجازی، مراجعه به مشاوران است. زیرا اغلب صحبت کردن با افراد کاردان و دریافت راهکارهای اصولی برای هر چیزی موثرتر عمل می‌کند.

حتما از صفحه اینستاگرام ذهن نو و کانال تلگرامی ذهن نو دیدن نمایید.

نتیجه گیری

در این مقاله سعی کردیم هرچه برای آگاهی در مورد اعتیاد به فضای مجازی و اختلالات ناشی از آن نیاز دارید را بیاوریم. از علائم و درمان آن گفتیم. چرا که امروزه یکی از بیشترین مواردی که در موتورهای جستجو سرچ می‌شود، همین درمان اعتیاد به فضای مجازی است.

به نظر می‌رسد تشخیص این اختلال راحت باشد چون می‌توانیم بفهمیم چقدر وقتمان هدر می‌رود ولی کاری از دستمام بر نمی‌آید. شما می‌توانید به راحتی این مشکل را در کمترین زمان و هزینه مناسب در کنار مشاورین و متخصصین امر حل کنید. برای دریافت مشاوره ترک اعتیاد تلفنی کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه درمان اعتیاد به فضای‌مجازی می‌توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: درمان اعتیاد به فضای مجازی در نوجوانان با 9 روش



:: بازدید از این مطلب : 8
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 24 آبان 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

نشانه های بیمار معتاد چیست؟ از کجا باید بفهمیم که اعتیاد داریم؟ چطور بفهمیم یکی از نزدیکان‌مان اعتیاد دارد؟ امروزه مواد متفاوت و جدیدی دست به دست می‌شوند که بسیاری از مردم از خطرات آن‌ها آگاهی ندارند. از همین رو سودجویان این مواد را با عناوینی نظیر لاغرکننده، شادی آور، جوان ساز و سایر مواردی از این دست به فروش می‌رسانند و ممکن است مصرف کننده خود نیز متوجه اعتیادش نشود. برای دریافت مشاوره ترک اعتیاد تلفنی کلیک نمایید.

فهرست مطالب

 

  • ویژگی های مشترک و نشانه های بیمار معتاد
  • نشانه های بیمار معتاد | آشنایی با سه بعد اصلی اعتیاد
    • علائم جسمی بیمار معتاد
    • علائم روانشناختی بیماران معتاد
    • علائم رفتاری یا اجتماعی بیماران معتاد
  • شایع ترین علائم ظاهری بیمار معتاد
  • تغییر در عملکرد از نشانه های بیمار معتاد
  • چگونه به فرد معتاد کمک کنیم؟
    • جمع بندی نهایی

نشانه های بیمار معتاد از سه جنبه باید بررسی کرد. تمامی آن‌ها در این سه جنبه جسمی، روانی و رفتاری بیمار را تحت تاثیر قرار می‌دهند. در ادامه به طور مختصر راه‌های شناسایی نشانه های اعتیاد را آورده‌ایم. برای آشنایی با انواع مواد اعتیاد آور کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه نشانه های بیمار معتاد می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360  و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

ویژگی های مشترک و نشانه های بیمار معتاد

همه مواد اعتیادآور دارای یکسری ویژگی‌های مشترک هستند که از جمله آن‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • پس از گذشت مدتی از مصرف منجر به بروز اثر تحمل می‌شوند (یعنی با مصرف همان دوزهای قبلی نمی‌توانید به اثرات دلخواه خود دست پیدا کنید).
  • به بروز وابستگی جسمانی و روانشناختی می‌انجامند.
  • در صورت قطع مصرف سندروم محرومیت از مواد ایجاد می‌کنند (مجموعه‌ای از علائم جسمانی و روانشناختی ناخوشایند که مجبور می‌شوید مجددا مواد بکشید).
  • منجر به احساس ولع و تمایل زیاد برای مصرف مجدد می‌شوند.
  • منجر به بیش تحریکی مدارهای دوپامینی در مغز شده و در نهایت باعث می‌شوند که مصرف مواد را نسبت به سایر موارد مهم در زندگی خود در اولویت قرار دهد.

حتما از صفحه اینستاگرام ذهن نو و کانال تلگرامی ذهن نو دیدن نمایید.

نشانه های بیمار معتاد | آشنایی با سه بعد اصلی اعتیاد

اعتیاد به مواد مخدر در 3 سطح جسمانی، روانشناختی و رفتاری بیمار را درگیر خود می‌کند و منجر به بروز علائم مختلف می‌شود (برای درک بهتر مقاله اعتیاد چیست را بخوانید). در ادامه به توضیح هریک از آن‌ها پرداخته‌ایم.

علائم جسمی بیمار معتاد

 

همانطور که گفته شد همه مواد مخدر از گل و گراس گرفته تا کراک و هروئین همگی با ایجاد اثر تحمل و تحت تاثیر قرار دادن ساختارهای مغز منجر به وابستگی جسمانی می‌شوند. در نهایت اعتیاد جسمانی به مواد با علائم مختلفی خود را نشان می‌دهد که از جمله آن‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • بروز تغییراتی در الگوی خواب نظیر دچار شدن به بی‌خوابی یا پرخوابی مفرط
  • بروز تغییراتی در وزن و اشتها
  • احساس رخوت، خستگی مفرط و کمبود انرژی
  • کاهش تعادل حرکتی و سستی کلام
  • قرمزی چشم‌ها ( این علامت بیشتر در اعتیاد به کانابیس‌ها نظیر گل و حشیش دیده می‌شود)
  • تنگ شدن مردمک چشم (بیشتر در اعتیاد به مواد مخدر افیونی نظیر هروئین دیده می‌شود)
  • افزایش آبریزش بینی (بیشتر در اعتیاد به کوکائین دیده می‌شود)
  • ایجاد لکه و مشکلات پوستی مختلف

علائم روانشناختی بیماران معتاد

یکی از جنبه‌های بسیار مهم اعتیاد وابستگی روانشناختی به ماده مخدر است. این وابستگی باعث می‌شود که هنگام قطع مصرف با علائم روانی ناخوشایندی نظیر بیقراری، اضطراب و افسردگی مواجه شوید که این مسائل خود می‌توانند انگیزه لازم برای ترک را از بین ببرند. علائم روانشناختی که نشان می‌دهند دچار اعتیاد به یک ماده مخدر شده‌اید عبارتند از:

  • کسی که اعتیاد دارد وقتی دچار احساسات ناخوشایند می‌شود به مصرف مواد پناه می برد.
  • به مرور زمان از نظر سلامت روانی افت پیدا کرده و دچار مشکلاتی نظیر اضطراب و افسردگی می‌شود.
  • ممکن است در اثر عوارض ماده مصرفی علائمی نظیر بدبینی و بدگمانی مفرط را بروز دهد.
  • بسیاری از مواد مخدر صنعتی روانگردان‌های توهم زا هستند و در نتیجه ممکن است منجر به بروز انواع علائم روانپریشی نظیر توهم و هذیان شوند.  
  • بیمار معتاد به مرور زمان انگیزه‌های خود را از دست می‌دهد و نسبت به زندگی احساس پوچی می‌کند.  
  • اعتیاد با ایجاد تغییرات جسمانی ناخوشایند اعتماد به نفس فرد را از او گرفته و باعث انزوای اجتماعی می‌شود.

علائم رفتاری یا اجتماعی بیماران معتاد

 

کسانی که درگیر اعتیاد می‌شوند به مرور زمان از نظر رفتاری تغییر می‌کنند. همین مسئله اغلب باعث می‌شود که اطرافیان در این باره به آن‌ها مشکوک شوند. البته توجه داشته باشید که نباید صرفا به دلیل دیدن چند نشانه رفتاری به کسی برچسب بزنید و او را متهم به اعتیاد کنید.

در این شرایط باید پیش از هرچیز با یک مشاور اعتیاد مشورت کرده و برای انتخاب بهترین واکنش از او کمک بگیرید. از جمله علائم رفتاری که در مورد وجود اعتیاد هشدار می‌دهند عبارتند از:

  • بروز مشکلاتی در عملکرد تحصیلی، شغلی، اجتماعی و…
  • افزایش دروغگویی و مخفی‌کاری
  • نادیده گرفتن مسئولیت‌های فردی
  • درگیری با قانون
  • بروز تغییر رویه در عادت‌های روزمره
  • بروز افکار و اعمال وسواس گونه
  • اهمیت ندادن نسبت به مشکلات ایجاد شده
  • از دست دادن کنترل

با توجه به تمامی علائم و نشانه های بیمار معتاد شما حتما باید برای ترک به افراد واجد شرایط مراجعه کنید. پس حتما برای ترک اعتیاد با بهترین روش ها کلیک کنید.

شایع ترین علائم ظاهری بیمار معتاد

علائم ظاهری بیمار معتاد با توجه به ماده مخدر مصرفی تفاوت دارد. اما به طور مشترک شما می توانید نشانه های بیمار معتاد به شرح زیر تشخیص دهید.

تشنج و رعشه

آبریز بینی

قرمزی چشم ها

بی خوابی

خواب آلودگی در طول روز و گیجی

تغییر وزن (معمولا کاهش وزن)

بوهای عجیب و نامطبوع از لباس ها و دهان

برای اطمینان از علائم و نشانه های بیمار معتاد بهتر است که پیش از هر اقدامی با متخصصان ترک اعتیاد مشورت دریافت کنید. هرگز خودسرانه و پرخاشگری با بیمار معتاد برخورد نکنید. اطلاعات لازم درباره اعتیاد جمع آوری کنید. پس حتما درباره نقش خانواده در ترک اعتیاد بخوانید.

تغییر در عملکرد از نشانه های بیمار معتاد

حتی اگر فرد موفق شود تا ظاهر و یا رفتارهای خود را پنهان کند؛ در عملکرد او نیز تغییراتی ایجاد می‌شوند که بیانگر اعتیاد او می‌باشند. برخی از این تغییراتی که ناشی از عملکرد هستند؛ شامل موارد زیر می‌باشند.

غیبت های مداوم در محل کار: فرد به دلیل اعتیاد از حضور در محل کار امتناع کرده و یا بعد از مدتی به طور کلی از کار خود استعفا می‌دهد.

کاهش قدرت تصمیم گیری: مصرف مواد مخدر بر مغز تاثیر گذاشته و قدرت تصمیم گیری افراد را مختل می‌کند.

بروز درگیری و اختلاف به صورت مکرر: این افراد تحت تاثیر مواد مخدر یا به شدت پرخاشگر و عصبی شده و یا خونسرد می‌شوند. از طرفی حتی احتمال بروز نافرمانی نیز در محل کار وجود دارد.

دزدی یا سرقت کردن: افراد معتاد به این دلیل که بعد از مدتی به مشکل مالی برمی‌خورند؛ احتمالا مجبور به دزدی و سرقت کردن شده و اینکار را در خانواده و یا محل کار انجام می‌دهند.

چگونه به فرد معتاد کمک کنیم؟

بعد از شناسایی نشانه های بیمار معتاد باید برای درمان نیز به او کمک کرده و در این زمینه اقدامات لازم را انجام داد. برای درمان اعتیاد، افراد باید در ابتدا با کمک متخصص و خود فرد نوع اعتیاد را پیدا کرده و در مرحله بعدی در خانه و یا کلینیک های ترک اعتیاد فرایند ترک اعتیاد را آغاز نمایند. در طول این دوران همواره باید تحت نظر یک روانشناس و یک پزشک قرار گرفته و خانواده نیز همکاری های لازم را با آنها داشته باشند.

جمع بندی نهایی

بر اساس تحقیقات در بسیاری از موارد اعتیاد از جایی شروع می‌شود که فکر می‌کنید ماده مصرفی خطری برای سلامتی‌تان ندارد و منجر به بروز اعتیاد نمی‌شود. در حقیقت عدم آگاهی کافی در مورد اعتیاد یکی از عوامل اصلی دچار شدن به این آسیب است. در نتیجه باید همواره اطلاعات خود را از مواد مخدر و نشانه های بیمار معتاد بالا ببرید و بدون مشورت متخصصین از هیچ گونه دارو یا موادی استفاده نکنید. (برای آشنایی با روش های تشویق معتاد به ترک کلیک کنید).

توجه داشته باشید که حتی برخی داروهای اعصاب و روان نظیر داروهای آرام بخش بنزودیازپینی اعتیادآور بوده و می‌توانند منجر به بروز وابستگی جسمانی و روانی شوند. در نتیجه هرگز از آن‌ها به طور خودسر استفاده نکنید. در صورتی که احساس می‌کنید در پی مصرف یک ماده دچار اعتیاد شده‌اید و یا در نزدیکان نشانه های بیمار معتاد را می بینید؛ قبل از هرکاری به یک روانشناس اعتیاد مراجعه کرده و از خدمات مشاوره ترک اعتیاد استفاده کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه نشانه های بیمار معتاد می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360  و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

سوالات متداول

نشانه های بیمار معتاد کدامند ؟

در این مقاله به طور کامل نشانه های بیمار معتاد توضیح داده شده است. شما می توانید با خواندن این مقاله از نحوه تشخیص بیمار معتاد آگاه شوید

تشخیص اعتیاد از طریق بوی ادرار ممکن است ؟

برای تشخیص اعتیاد از طریق ادرار بهتر است از کیت های تست اعتیاد استفاده شود.

 

منبع:‌ نشانه های بیمار معتاد



:: بازدید از این مطلب : 12
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 24 آبان 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

نوروفیدبک بر روی مغز و چگونگی عملکردش تاثییر دارد. درمان نورو‌فیدبک جایگزین یا درمان مکمل با هدف افزایش مهارت های شناختی است. که شامل یادگیری، توجه، تحریک پذیری، پرخاشگری، بی انگیزگی، تمرکز، افزایش سرعت پردازش اطلاعات، بهبود عملکرد حافظه و مهارت حل مساله می‌شود.

فهرست مطالب

 

  • نوروفیدبک چیست؟
  • کاربرد نورو‌فیدبک
  • عملکرد نوروفیدبک
  • افراد نیازمند به این درمان چه کسانی هستند؟
  • عوارض نوروفیدبک
  • آیا داروهای مصرفی با شروع این درمان باید قطع شود؟
  • ماندگاری نوروفیدبک چقدر می‌باشد؟
  • از نورو فیدبک برای چه بازه سنی استفاده می‌شود؟
  • روش های یادگیری تغییر امواج مغز در نوروفیدبک
    • کلام آخر

با کمک نوروفیدبک می‌توان مشکلات مغز را مشخص کرد و برای آموزش فعالیت های مغز راه مناسبی است. توسط نقشه مغزی که نورو‌فیدبک‌ به متخصص می‌دهد، به درمانگر کمک می‌کند تا بر اساس این اطلاعات، برنامه متناسب با عملکرد مغز هر فرد را تهیه کند. با کمک نوروفیدبک می‌توانیم بر مشکلاتی مانند افسردگی، اضطراب و ناتوانی های یادگیری غلبه کنیم. برای درمان حتما باید از روانشناس کمک بگیرید. جهت دریافت مشاوره فردی کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه نوروفیدبک می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

 

 

نوروفیدبک چیست؟

 

نوروفیدبک آموزش مستقیم بر مغز انسان است. با این روش می‌توانید از کارکرد مغز مطلع شوید. آنگاه تنظیم کنید که چه چیزی برای مغز شما مناسب است. نورو‌فیدبک بر روی مغز و عملکرد مغز تاثیر گذار است.

این درمان به نوعی به بهبود پرخاشگری، تحریک پذیری، بی انگیزگی، افزایش سرعت پردازش اطلاعات و … می‌پردازد. با کمک نوروفیدبک می‌توانید کاستی های مغز خود را مشخص کنید تا روش های عملکردی بهتری برای مغز در نظر بگیرید. به طور کلی نوروفیدبک با کمک تعامل با مغز و کامپیوتر تاثیر خود را بر مغز می‌گذارد. و هم چنین این آموزش تدریجی است.

حتما از صفحه اینستاگرام ذهن نو و کانال تلگرامی ذهن نو دیدن نمایید.

کاربرد نورو‌فیدبک

با کمک نوروفیدبک، ناهماهنگی های مغز مورد هدف قرار می‌گیرد. البته که این ناهماهنگی ها نیز می‌تواند متعدد باشد. این دستگاه برای بسیاری از اختلالات که در ادامه نام برده ایم مورد استفاده است.

  • اضطراب
  • افسردگی
  • کمبود توجه و تمرکز
  • اختلال بیش فعالی
  • اختلالات متعدد خواب
  • سر درد ها
  • میگرن ها
  • آشفتگی هیجانی
  • اشکال در حافظه
  • تیک عصبی
  • وسواس
  • پرخاشگری
  • بیش فعالی
  • ضعف در پردازش بینایی
  • تحریک پذیری
  • اختلالات یادگیری
  • افزایش عملکرد شغلی، تحصیلی و اجتماعی
  • درمان اختلال در خوردن
  • صرع
  • طیف اوتیسم

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه ورزش ذهن کلیک کنید.

عملکرد نوروفیدبک

در روش درمانی نوروفیدبک، الکترودهایی به بخش های مختلف سر مراجع قرار می‌دهند. این الکترودها با کمک چسب های مخصوص روی سر جا می‌گیرد. این الکترودها امواج مغزی را روی مانیتور نشان می‌دهد. مراجعه کننده نیز از طریق مشاهده عملکرد انیمیشن متوجه خواهند شد که امواج در موقعیت مناسبی قرار دارد یا خیر!

دستگاه نوروفیدبک هر یک از امواج را اندازه گیری می‌کند و در قالب انیمیشن کم و زیاد شدن امواج مغز را انعکاس می‌دهد. میزان و نحوه حرکت بازی و انیمیشن به میزان دقت و تمرکز مراجعه کننده بستگی دارد. در این دستگاه شخصیت های انیمیشن به خودی خود هیچ حرکتی ندارند. اما با توجه به امواج مغز، شخصیت انیمیشنی حرکت می‌کند.

اما به دلیل اینکه مراجعه کننده نحوه عملکرد خود را روی دستگاه به طور کاملی می‌تواند ببیند، و به گونه ای عملکرد مغز خود را مشاهده کند؛ گفته می‌شود که نوروفیدبک نوعی بیوفیدبک است. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه بیوفیدبک چیست کلیک کنید.

افراد نیازمند به این درمان چه کسانی هستند؟

درمان نوروفیدبک برای افرادی است که به ارتقا مهارت های شناختی مانند افزایش تمرکز به دقت زیادی نیازمند هستند. در این روش درمانی به مغز آموزش داده می‌شود که چگونه عملکرد بهتری داشته باشد و رفتار های مناسبی از خود نشان دهد. در نهایت در درمان نوروفیدبک، مغز توسط بازخوردهایی که از محیط اطراف خود دریافت می‌کند، یاد می‌گیرد که چگونه باید امواج خود را تغییر دهد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه افزایش تمرکز در کودکان کلیک کنید.

عوارض نوروفیدبک

تا به حال عوارض مشخصی از درمان نوروفیدبک گزارش نشده است. این دستگاه درمانی فرستنده نیست، بلکه گیرنده امواج مغز است. در نهایت هیچ ضرر و خطری برای شخص ندارد. بدترین عارضه و خطر این دستگاه این است که نتواند تغییری در کاهش علائم و نشانه ها ایفا کند.

آیا داروهای مصرفی با شروع این درمان باید قطع شود؟

درمان نوروفیدبک همراه با دارو به تصمیم پزشک معالج بستگی دارد. اما به طور کل مصرف دارو همراه با درمان نورو‌فیدبک علاوه بر اینکه عوارض بدی به همراه ندارد. بلکه باعث تاثیر هرچه بیشتر داروها و حتی در مواردی موجب قطع دارو می‌شود.

برای اطلاع از تاثیر نوروفیدبک در درمان استرس شدید کلیک کنید.

ماندگاری نوروفیدبک چقدر می‌باشد؟

برای بهبودی کامل، درمان نوروفیدبک باید حتما کامل انجام شود. اگر درمان به صورت کامل ادامه پیدا نکند، علاوه بر اینکه درمانجو هیچ نتیجه ای از درمان نمی‌گیرد؛ بلکه بیماری و اختلالات عود می‌کند. و نشانه ها دوباره ظهور پیدا خواهد کرد.

در طول روند درمان، نوروفیدبک به مغز مهارت های جدیدی را آموزش می‌دهد. این مهارت ها به منظور تثبیت یادگیری و حداکثر رساندن اثر بخشی است. معمولا برای درمان نوروفیدبک 20 الی 30 جلسه درمانی، هفته ای 2 الی 3 بار لازم است.

از نورو فیدبک برای چه بازه سنی استفاده می‌شود؟

 

از سن 4 تا 5 سالگی، بازه سنی درمان با نوروفیدبک است. زیرا نوروفیدبک برای همه سنین و همه افراد قابل استفاده می‌باشد. اما در درمان اختلالاتی مانند بیش فعالی، یادگیری و عدم تمرکز این درمان باید از بازه سنی پیش دبستانی انجام شود. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه درمان اختلالات یادگیری کلیک کنید.

روش های یادگیری تغییر امواج مغز در نوروفیدبک

در روش یادگیری تغییر امواج مغز در نوروفیدبک، 3 روش وجود دارد. که شامل موارد زیر است.

❌ یادگیری نیمه هوشیار: در این نوع یادگیری مغز به صورت غیر ارادی و خودکار، شناخت بیشتری از خود کسب می‌کند. در نهایت به تدریج موجب تغییرات مطلوب به منزله حفظ میزان مناسب امواج مورد نظر درمانگر است.

❌ یادگیری هوشیار: این نوع یادگیری زمانی رخ می‌دهد که ارتباط هوشیار بین تغییرات مغز در  نشانه های مورد نیاز و احساسات درونی فرد ایجاد می‌شود.

❌ رشد ویژگی های انعطاف پذیری در مسیر های عصبی مغزی: در این زمینه هرچه مغز برای حالت بهینه تمرین کند، در کنترل امواج مهارت بیشتری را کسب می‌کند.

کلام آخر

درمان نوروفیدبک یا نوروتراپی به نوعی بیوفیدبک است. در این روند درمانی تمامی امواج مغز به صورت لحظه ای در صفحه نمایش نشان داده می‌شود. از این دستگاه برای درمان بسیاری از اختلالات مانند درمان اضطراب ، مشکلات تمرکزی، افسردگی، وسواس و … استفاده می‌شود. برای درمان حتما باید روانشناس و متخصص حضور داشته باشند. این روش درمانی دستگاه های مخصوص به خود را دارد که تنها در مراکز درمانی موجود است.

مرکز مشاوره ذهن نو به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه نوروفیدبک می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

 

منبع: نوروفیدبک



:: بازدید از این مطلب : 3
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 24 آبان 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

درمان اضطراب معمولا با روان درمانی های گوناگون و دارو درمانی صورت می‌گیرد. آیا راه‌های درمان‌اضطراب را می‌شناسید؟ اضطراب یک احساس ناراحتی، نگرانی یا ترس است که می‌تواند به صورت خفیف یا شدید بروز پیدا کند. همه انسان‌ها در دوره‌ای از زندگی خود اضطراب را تجربه می‌کنند. به عنوان مثال ممکن است از نشستن سر جلسه امتحان‌ یا مصاحبه شغلی احساس نگرانی‌و‌اضطراب کنید.

فهرست مطالب

 

  • درمان اضطراب
    • اضطراب چیست؟
    • نشانه اضطراب
    • انواع اختلال اضطرابی
  • راه های درمان اضطراب
    • رفتار درمانی
    • درمان رفتاری شناختی (CBT)
    • درمان اضطراب | رفتار درمانی دیالکتیکی (DBT)
    • قرار گرفتن در معرض درمانی (PE)
    • مشاوره
    • درمان اضطراب | گروه درمانی
    • حساسیت زدایی سیستماتیک و مواجه سازی
    • دارو درمانی
    • بیوفیدبک و نوروفیدبک
  • روش های درمان اضطراب به صورت طبیعی
    • درمان اضطراب | تغییر سبک زندگی
    • ورزش
    • درمان اضطراب | رژیم غذایی و تغذیه
  • درمان اضطراب در سایر گروهای سنی
    • کلام آخر

این اضطراب‌ها کاملا طبیعی‌اند اما اختلالات‌اضطرابی گروهی از بیماری‌های روانی هستند که باعث‌اضطراب‌ و‌ ترس دائمی و طاقت فرسا می‌شوند. اضطراب‌ بیش از حد می‌تواند در کار، درس، جمع‌های خانوادگی و سایر موقعیت‌ های اجتماعی‌ تان اخلال ایجاد کند. با آگاهی از روش‌های درمانی برای درمان‌اضطراب و همچنین کمک از متخصص می‌توانید این مشکل را برطرف سازید.

برای دریافت مشاوره در زمینه درمان اضطراب می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

درمان اضطراب

 

همه ما انسان ها اضطراب و استرس زیادی را تجربه کرده ایم. اما زمانی که این استرس ها شدت بالایی بگیرد و به صورت دائمی باشد، باعث بروز مشکلات زیاد و همچنین مختل شدن زندگی فرد است. این‌اضطراب ها فرد را به شدت به خود درگیر می‌کند و حتی اجازه انجام کارهای دیگر را ندارد. استرس و‌اضطراب بر زندگی او غلبه می‌شود و کنترل زندگی از دست فرد خارج می‌شود. اضطراب انواع مختلفی دارد و با روش های گوناگونی هر کدام از این انواع درمان می‌شود. درمان اضطراب با کمک روش شناختی رفتاری، مواجهه سازی، دارو درمانی و … است که در این مقاله به آن اشاره کرده ایم. برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

اضطراب چیست؟

اضطراب حالت هیجانی بسیار شدید است که با احساس دلهره، ترس و نگرانی همراه است. که یکی از رایج ترین بیماری های روانی جهان، اختلال‌اضطراب است. در این اختلال تمام گروه های سنی از کودک تا بزرگسال به این بیماری درگیر می‌شوند.

نشانه اضطراب

اضطراب همیشه همراه با نشانه های روحی و جسمی است. که در این مقاله به این نشانه ها اشاره کرده ایم.

درد معده

سر درد

ضربان قلب شدید

تعریق

تنش عضلانی

سرگیجه

وحشت

تنفس سریع و پی در پی

عصبی بودن

عدم تمرکز

بی قراری

بی خوابی

خشم غیر منطقی و تحریک پذیری

انواع اختلال اضطرابی

اختلالات‌اضطرابی در دسته های مختلفی قرار دارند. که درمان اضطراب به واسطه نوع آن صورت می‌گیرد. در این بخش مقاله به انواع اختلال‌اضطرابی اشاره کرده ایم.

اختلال پنیک: حملات ناگهانی و غیر منتظره شدید.

اختلال اضطراب فراگیر: نگرانی مزمن در رابطه با رویدادهای مختلف.

فوبیا: ترس بیش از اندازه از شی، فعالیت یا موقعیت خاص

وسواس فکری: تکرار افکار غیر منطقی که باعث بروز رفتارهای خاص و تکراری می‌شود.

اختلال اضطراب اجتماعی: فرد هنگام حضور در موقعیت های اجتماعی با‌اضطراب روبرو می‌شود.

اختلال اضطراب جدایی: ترس دوری از خانه یا عزیزان

اختلال‌اضطراب بیماری: اضطراب در رابطه با سلامتی

اختلال استرس پس از سانحه: فرد بعد از قرار گیری در موقعیت خطرناک و ترسناک به‌اضطراب دچار می‌شود.

اختلال وسواس جبری: افکار ترسناک، مکرر و شدید.

لالی انتخابی: اجتناب از صحبت کردن در موقعیت های خاص

راه های درمان اضطراب

 

درمان اضطراب باید به طور خاص برای هر فرد تنظیم شود. آنچه برای یک شخص موثر واقع می‌شود، ممکن است برای شخص دیگری مفید نباشد. انواع روش‌های درمانی عبارتند از:

رفتار درمانی

یکی از روش های درمان اضطراب، رفتار درمانی است. رفتار درمانی شامل انواع روش‌های درمانی است که اختلالات بهداشت روان رادرمان می‌کند. این درمان‌ به دنبال شناسایی و کمک به تغییر اختلالات اضطرابی یا رفتارهای ناسالم است. به کمک این درمان‌می‌توان رفتارهای ناسالم را تغییر داد.

پایه این درمان‌بر تأثیر افکار و عقاید شخص بر عملکرد و خلق و خوی وی است. این مسئله اغلب بر مشکلات فعلی فرد و نحوه حل آن‌ها تمرکز دارد. هدف بلند مدت این درمان‌این است که الگوهای رفتاری و تفکر فرد را به الگوی‌های سالم‌تری تبدیل کند. شناخته شده‌ترین روش‌های درمانی در این نوع درمان‌عبارتند از: آموزش آرامش، مواجهه با واقعیت مجازی، آموزش مهارت‌های اجتماعی، مدل سازی، تمرین رفتاری و… . برای انجام تمرینات ریلکسیشن کلیک کنید.

درمان رفتاری شناختی (CBT)

درمان‌رفتاری شناختی از دیگر روش های درمان اضطراب است. رفتار درمانی CBT در شناسایی، درک و تغییر الگوهای تفکر و رفتاری‌اضطراب استفاده می‌شود. درمان‌رفتاری شناختی (CBT) نوعی درمان‌روانشناختی است که برای مشکلات زیادی از جمله افسردگی، اختلالات‌اضطرابی، مشکلات مصرف مواد مخدر و بیماری‌های روانی موثر است. هدف درمان رفتاری شناختی بهبود سلامت روان می‌باشد.

CBT رفتار و اختلالات فرد را تغییر نمی‌دهد و هدف این است که به شما کمک کند تا با مشکلات طاقت فرسا به روش مثبت‌تری کنار بیایید. این روش به شما نشان می‌دهد که چگونه می‌توانید این الگوهای منفی را برای بهبود احساس خود تغییر دهید. برخلاف روش‌های دیگر گفتگو، CBT به جای تمرکز روی موضوعات گذشته با مشکلات حال حاضر شما توجه می‌کند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه اختلالات اضطرابی کلیک کنید.

درمان اضطراب | رفتار درمانی دیالکتیکی (DBT)

رفتار درمانی دیالکتیکی نوعی درمان‌شناختی- رفتاری است که ترکیبی از راهکارهایی مانند ذهن آگاهی، پذیرش و تنظیم هیجان است و برای درمان اضطراب استفاده می‌شود. رفتار درمانی شناختی سعی در شناسایی و تغییر الگوهای تفکر منفی دارد و باعث ایجاد تغییرات رفتاری مثبت می‌شود.

DBT ممکن است برای درمان‌اضطراب و سایر رفتارهای خود تخریبی استفاده شود. یک دوره کامل رفتار درمانی دیالکتیکی حدود 6 ماه طول می‌کشد. بیماران می‌توانند انتظار داشته باشند که تقریباً 6 هفته زمان روی هر نوع درمان صرف کنند.

قرار گرفتن در معرض درمانی (PE)

قرار گرفتن در معرض یک درمان‌روانشناختی است که برای کمک به مردم در مقابله با‌اضطراب خود ایجاد شده است. افراد در زمان داشتن‌اضطراب، تمایل دارند از اشیا، فعالیت‌ها یا موقعیت‌های مربوط به آن دوری کنند. مواجهه درمانی نوعی از درمان‌شناختی-رفتاری است که برای درمان انواع اختلالات مربوط به‌اضطراب از جمله فوبیا، وسواس، اختلال‌اضطراب اجتماعی و اختلال استرس پس از سانحه یا PTSD استفاده می‌شود. مطالعات نشان داده که قرار گرفتن در معرض درمانی، موثرترین درمان اضطرابی در افراد با مشکلات اختلالات‌اضطرابی است. برای آشنایی با سایر روش های درمان وسواس کلیک کنید.

مشاوره

مشاوره نوعی روش رفتار درمانی است که از طریق درمان شناختی به حل مشکل اختلالات‌اضطرابی می‌پردازد و در درمان اضطراب نتیجه بخش بوده است. رفتاردرمانی یکی از موثرترین روش‌ها برای درمان‌مشکلات‌اضطرابی می‌باشد. با شناخت عوامل ایجاداضطراب می‌توان آن را راحت‌تر درمان کرد. با دریافت مشاوره تلفنی به راحتی و در کمترین زمان می توانید تحت درمان قرار بگیرید.

درمان اضطراب | گروه درمانی

یکی از روش های درمان‌اضطراب، گروه درمانی است. گروه‌درمانی فرصتی را برای به اشتراک گذاشتن تجربیات و مشاوره برای شما فراهم می‌کند. با شرکت در یک گروه علاوه بر تقویت روابط بین افراد با تجربیات مشابه، با گذشت زمان منابع‌اضطراب پدیدار شده و می‌توان آن‌ها را برطرف کرد.

حساسیت زدایی سیستماتیک و مواجه سازی

یکی از روش های درمانی در درمان اضطراب، حساسیت زدایی سیستماتیک و مواجه سازی است. در این روش به تدریج فرد در معرض محرک های‌اضطرابی قرار می‌گیرد تا احساسا ترس خود را مدیریت کند.

دارو درمانی

دارو درمانی یکی از روش های درمان اضطراب است. داروهای درمان‌‌اضطراب را فقط با نسخه پزشک می توان تهیه کرد. پزشکان می‌توانند‌اضطراب را تشخیص داده و به درمان آن بپردازند اما ممکن است توصیه کنند برای اختلالات اضطرابی شدید یا مقاوم به درمان‌با روانپزشک مشورت نمایید. استفاده از بنزودیازپین‌ها یکی از کاربردی‌ترین روش‌های درمان‌اضطراب است که باید زیر نظر پزشک انجام شود.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه علائم اضطراب کلیک کنید.

بیوفیدبک و نوروفیدبک

یکی از روش های جدید و موثر در درمان اضطراب استفاده از متد بیوفیدبک و نوروفیدبک هست. کارکرد مغزی با بروز اضطراب رابطه علت و معلولی دارد. از همین رو با ایجاد تعادل و بهبود عملکرد مغز می توان به فرد برای بهبود هیجانات منفی کمک کرد. دستگاه نوروفیدبک کمک می کند تا نقاط مغزی که عملکرد مناسبی ندارند شناسایی شوند.

سپس با اعمال امواج و نشان دادن آن ها به مراجع، فرد متوجه می شود که در چه زمان هایی عملکرد مغزی اش دچار اختلال می شود. این دستگاه درست مثل یک آیینه به مغز نشان میدهد که چطور رفتار میکند به مرور با مشاهده و تمریناتی که متخصص ارائه میدهد؛ مغز یاد میگیرد که چطور درست کار کند.

برای آشنایی بیشتر با روش های نوروفیدبک و بیوفیدبک کلیک کنید.

روش های درمان اضطراب به صورت طبیعی

با انجام برخی کارهای ساده و طبیعی نیز می‌توانید به درمان اضطراب خود کمک کنید. این روش‌ها عبارتند از:

درمان اضطراب | تغییر سبک زندگی

انجام فعالیت‌هایی مانند عدم گوشه نشینی و فعالیت در اجتماع، افزایش اعتماد به نفس، تفریح کردن، داشتن برنامه ریزی، افکار مثبت و… می‌تواند در درمان‌ اضطراب موثر باشد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه کاهش استرس امتحان کلیک کنید.

ورزش

ورزش یکی از مهم ترین روش های درمان اضطراب است. هنگامی که از نظر جسمی سرعت را بالا می‌برید، بدن به ترشح اندورفین که هورمونی برای افزایش روحیه است، می‌پردازد. جایگزینی افکار منفی با افکار خنثی یا مثبت می‌تواند به آرامش شما کمک کند. ورزش‌هایی چون یوگا باعث افزایش آرامش شده و در جلوگیری ازاضطراب بسیار مفید واقع می‌شوند.

درمان اضطراب | رژیم غذایی و تغذیه

داشتن تغذیه مناسب می‌تواند در درمان‌‌اضطراب مفید و موثر باشد. گروهی از مواد غذایی باعث افزایش‌اضطراب هستند و گروهی دیگراضطراب را کاهش می‌دهند. مصرف زیاد نمک باعث کاهش پتاسیم در بدن و افزایش فشار خون می‌شود که هردو اضطراب‌ آور هستند.

مصرف شکر، مواد قندی ساده، الکل و نیکوتین در بلند مدت باعث افزایش اضطراب شما می‌شود. کمبود آب در بدن می‌تواند از علل ایجاد اضطراب باشد، به همین دلیل توصیه می‌شود که روزانه شش تا هشت لیوان آب میل کنید. برای آشنایی با جددترین روش های کاهش اضطراب و احساس بی قراری کلیک کنید.

درمان اضطراب در سایر گروهای سنی

مشکلات و اختلالات اضطرابی در کودکان را می‌توان درمان کرد. درمان زود هنگام باعث می‌شود که از مشکلات بعدی مانند اعتماد به نفس پایین و یا روابط اجتماعی ضعیف پیشگیری شود. اقداماتی مانند مراجعه به روان پزشک، مشاوره فردی و یا خانوادگی و یا درمان‌‌های دارویی به بهبود اضطراب کمک می‌کند. در مواردی که کودک شما دچار اضطراب‌ های شدید می‌شود، تنها بررسی‌های یک روان پزشک می‌تواند به شما و کودکتان کمک کند. و درمان اضطراب به کل صورت بگیرد.

کلام آخر

درمان اضطراب بنا بر نوع آن مشخص می‌شود. به طور کل برای درمان بهتری از روش ترکیبی مانند روان درمانی و دارو درمانی کمک می‌گیرند. در این روش با کمک مهارت ها و تکنیک های درمانگر می‌توانید میزان‌اضطراب خود را کاهش دهید و به نتیجه دلخواه برسید. از خود درمانی پرهیز کنید و برای بهبودی سریعتر از روانشناس راهنمایی بگیرید. مرکز مشاوره ذهن نو به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه درمان‌اضطراب می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

سوالات متداول

اضطراب و راه های مقابله با آن چیست؟

اضطراب یک احساس ناراحتی مانند نگرانی یا ترس است که می تواند خفیف یا شدید باشد. روش‌های درمانی مختلفی برای مقابله با اضطراب وجود دارد.

بهترین روش درمان‌اضطراب چیست؟

درمان‌اضطراب باید به طور خاص برای هر فرد تنظیم شود. آنچه برای یک شخص موثر واقع می‌شود، ممکن است برای شخص دیگری مفید نباشد.

راه های ساده برای درمان اضطراب چیست؟

انجام فعالیت‌هایی مانند عدم گوشه نشینی و اجتماعی بودن، افزایش اعتماد به نفس، افزایش تفریح، داشتن برنامه ریزی، داشتن افکار مثبت، ورزش و به طور کلی تغییر سبک زندگی می تواند در درمان‌اضطراب موثر باشد.

 

منبع: درمان اضطراب



:: بازدید از این مطلب : 9
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 24 آبان 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

بلوغ پسران فرایند بلوغ پسران چه سنینی را شامل می‌شود و دارای چه علائمی است؟ پسران معمولا در سنین 10 الی 17 سالگی به بلوغ می‌رسند. علائمی که از شروع فرایند بالغ شدن در آن‌ها خبر می‌دهند مواردی نظیر بم شدن صدا، سرعت یافتن فرایند قد کشیدن، رشد موهای زائد و انزال شبانه را در برمی‌گیرند. والدین و نوجوان با اطلاع از این تغییرات می‌توانند جلوی بسیاری از مشکلات و سختی‌های مربوط به این دوره را بگیرند و آن را تبدیل به فرصتی برای رشد و آمادگی برای ورود به دنیای بزرگسالان بکنند. در ادامه به توضیحاتی درباره بلوغ پسران خواهیم پرداخت. برای کسب اطلاع از نکات مربوط به تربیت نوجوان کلیک کنید.

فهرست مطالب

 

  • منظور از بلوغ چیست؟
  • بلوغ پسران
  • علائم و نشانه های بلوغ پسران
  • علائم جسمانی و جنسی در بلوغ پسران
    • 1- متورم شدن نوک پستان
    • 2- دورگه شدن صدا
    • 3- رشد موهای زائد در نواحی شرمگاهی و زیر بغل
    • 4- جوش صورت
    • 5- تغییرات عاطفی و نوسانات خلقی
    • 6- تغییرات مربوط به آلت تناسلی
  • تغییرات جسمانی بلوغ پسران
  • هورمون های مربوط به بلوغ پسران
  • علائم روانشناختی در بلوغ پسران
  • مشکلات احتمالی در بلوغ پسران
    • علل بلوغ زودرس پسران
    • علل بلوغ دیررس پسران
    • بروز تاخیر در بلوغ پسران
  • بلوغ پسران از چه سنی شروع می شود ؟
  • مراحل بلوغ پسران
  • چگونه با پسران در مورد بلوغ صحبت کنیم؟
  • آسیب های اجتماعی ناشی از بلوغ پسران
    • سخن آخر

برای دریافت مشاوره در زمینه بلوغ پسران می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید. 

 

منظور از بلوغ چیست؟

بلوغ دوره سنی است که در هر دو جنس اتفاق می افتد. اما بلوغ پسران دارای تفاوت هایی در مراحل جسمی و روانی است. تمامی این تغییرات جسمی برای دستیابی نوجوان به ویژگی های جنسی ثانویه و قدرت باروری اتفاق می افتد. اما این تغییرات فقط در سطح جسمانی نبوده و تحولات بیولوژیکی، روانی اجتماعی و عاطفی به طور توام رخ می دهد. نوجوان برای عبور از این دوره نیاز به حمایت و آموزش دارد. پس حتما در این باره شما و او باید مطالعه کرده و از متخصصان راهنمایی دریافت کنید.

حتما از صفحه اینستاگرام ذهن نو دیدن نمایید.

بلوغ پسران

شروع دوران بلوغ پسران برای او و خانواده دارای چالش هایی است که اگر آموزش های لازم به درستی داده نشود، سختی های بیشتری را متحمل خواهید شد. سرکشی ها و تعارضات نوجوان و والد بیشتر شده و خانواده تان را دچار تنش هایی خواهد کرد. بنابراین به عنوان نوجوان و والدین نوجوان باید نسبت به تغییراتی که در جسم و روان پسران رخ می دهد آگاهی لازم را داشته باشید. بلوغ پسران با افزایش ناگهانی قد، آکنه صورت، تغییر صدا، رویش موهای زائد، رویش ریش ها برای دیگران نمود پیدا می کند. اما آنچه که خود نوجوان احساس می کند خیلی متفاوت تر است.

بلوغ پسران آن ها را از درون نیز دچار دگرگونی می‌کند. افکار و نگرش آن ها نسبت به زندگی و حوادث روزمره دستخوش تغییراتی خواهد شد. شما دیگر نمی توانید از او به مانند یک کودک انتظار حرف شنوی داشته باشید. اما به اندازه یک بزرگسال هم نمی توانید به انتخاب های او اعتماد کنید. پس با دریافت خدمات مشاوره نوجوان حتما در این باره راهنمایی های لازم را دریافت کنید.

علائم و نشانه های بلوغ پسران

 

فرایند بلوغ پسران اغلب از حدود 10 سالگی شروع می‌شود و در 17 سالگی به پایان می‌رسد. در این میان سریع‌ترین تغییرات اغلب در بازه زمانی 11 تا 14 سال اتفاق می‌افتند. پسران در این دوره علائم متعددی را  در جنبه‌های جسمانی، جنسی و روانی تجربه می‌کنند که به یکباره همه چیز را در آن‌ها دگرگون کرده و شروع بزرگسالی را نوید می‌دهند. در ادامه هریک از جنبه های بلوغ پسران را شرح داده‌ایم.

علائم جسمانی و جنسی در بلوغ پسران

در سنین بلوغ ترشح هورمون تستوسترون که نوعی هورمون مردانه است در پسران افزایش می‌یابد؛ همین هورمون منجر به بروز علائم جسمانی مختلفی می‌شود که از جمله مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به سرعت یافتن رشد قد و وزن، کلفت شدن صدا، رشد موهای زائد در نواحی مختلف بدن از جمله صورت، بدن، زیر بغل و ناحیه تناسلی، رشد بیضه‌ها و تجربه انزال شبانه اشاره کرد.

1- متورم شدن نوک پستان

پسران در سنین بلوغ متوجه حساسیت و تورم نوک پستان هایشان می شوند. این مساله گاه آن ها را آزار می دهد. اما بعد از حدود 6 ماه از بین خواهد رفت.

2- دورگه شدن صدا

تغییر صدا هنگام بلوغ پسران برای هر کسی مشهود است. صدای او از حالت کودکانه خارج می شود. اما صدای خروسکی او چندان شاید زیبا به نظر نیاید. اما با پایان بلوغ و بم شدن صدایشان دیگر نه تنها گوش خراش نبوده بلکه برای شنوندگان جذاب هم می شود. برای آشنایی با طول زمان و راه های حل چالش های دوران دو رگه شدن صدا کلیک کنید.

3- رشد موهای زائد در نواحی شرمگاهی و زیر بغل

یکی دیگر از مشخصه های بلوغ پسران رشد موهای زائد در ناحیه شرمگاهی است. موهای تیره در بالای آلت تناسلی و کیسه بیضه ها و در زیر بازو رشد می کند. در این بازه بهداشت اهمیت زیادی دارد تا اعتماد به نفس نوجوان حفظ شود.

4- جوش صورت

شاید نوجوان بتواند به نحوی تمام تغییرات دیگر را سرپوش بگذارد، اما آکنه و جوش صورت از آزاردهنده ترین تغییرات بلوغ پسران است. با رعایت بهداشت و تغذیه سالم می توانید این عارضه را کاهش دهید.

5- تغییرات عاطفی و نوسانات خلقی

تعامل با نوجوانان با توجه به نوسانات خلقی شان بسیار دشوار می شود. اما باید بدانید که بسیاری از این تغییرات به دلیل افزایش هورمون ها است. شما در این بازه متوجه پرخاشگری، تحریک پذیری، کم شدن آستانه تحمل، اضطراب، افسردگی، دغدغه های مربوط به وضعیت بدنی، کمبود اعتماد به نفس … خواهید شد.

6- تغییرات مربوط به آلت تناسلی

با بزرگ شدن بیضه ها و آلت تناسلی، افزایش خون رسانی نیز اتفاق می افتد. در نتیجه نعوظ رخ خواهد داد. حتی خواب هایی ما محتوای جنسی نیز برای نوجوان پیش می آید. به موجب افکار و خواب های جنسی ممکن است که انزال (آزاد شدن اسپرم ها) در بیداری یا خواب رخ دهد. در این بازه پسران نگران این خواب ها، اندازه آلت تناسلی و افزایش میل جنسی هستند که تا به حال با آن روبرو نشده بودند. بنابراین احتمال خودارضایی افزایش می یابد. برای آشنایی با نشانه ها و علت خودارضایی در مردان کلیک کنید.

تغییرات جسمانی بلوغ پسران

فرایند بلوغ پسران در نهایت منجر به بروز تغییرات دائمی در بدن آنها می‌شود. برخی از این تغییرات شامل موارد زیر هستند.

  • جهش رشد
  • اسخوان سازی و رشد استخوان ها
  • بروز تغییراتی در وزن
  • بلوغ سیستم های قلبی عروقی و ریه ها

هورمون های مربوط به بلوغ پسران

یکی از عوامل اصلی بروز بلوغ پسران ، هورمون ها هستند. این فرایند تقریبا از سن 9، 10 سالگی آغاز شده که در این زمان هیپوتالاموس شروع به ترشح هورمون های آزاد کننده می‌کند. این هورمون، غده هیپوفیز را تحریک کرده و منجر به آزاد شدن هورمون لوتئین ساز و فولیکول می‌شود. این هورمون ها از طریق جریان خون به بیضه ها رفته و باعث تولید اسپرم و هورمون تستوسترون می‌گردد. از طرفی غدد فوق کلیوی نیز در این زمان هورمون آدرنال را ترشح می‌کنند که باعث رشد موهای اندام تناسلی و زیربغل می‌شود.

علائم روانشناختی در بلوغ پسران

آنچه بیش از هرچیز دوران بلوغ را برای پسران چالش زا می‌کند، تغییرات روانشناختی است که در این دوران روی می‌دهد. برای مثال به دلیل تغییر هورمونی پسران در این دوران پرخاشگرتر می‌شوند از همین رو ممکن است بهانه گیر شده و با شما بر سر موضوعات مختلف بحث نمایند.

همچنین آن‌ها در گذار از کودکی به بزرگسالی بوده و می‌خواهند هویت دلخواه خود را کشف کنند. این مسئله باعث می‌شود نیاز به استقلال بیشتری داشته باشند و حرف شنویشان از پدر و مادر کاهش پیدا کنند. در عوض آن‌ها علاقه دارند بیشتر اوقات خود را بادوستانشان بگذرانند و از الگوهای خود در زندگی پیروی نمایند.

بسیار اهمیت دارد که به عنوان والدین فرزند خود را درک کرده و بیش از پیش با او کنار بیایید. اگر احساس می‌کنید فرزندتان بیش از حد در سنین بلوغ حساس شده یا فکر می‌کنید ممکن است در رفتارهای پرخطر نظیر مصرف مواد یا روابط جنسی درگیر شده باشد، بهتر است با یک روانشناس متخصص در حیطه کودک و نوجوان مشورت نمایید. برای آشنایی بیشتر با روانشناسی نوجوان کلیک کنید.

مشکلات احتمالی در بلوغ پسران

طی شدن فرایند بلوغ در هر دو جنس زمان بندی خاص خود را دارد. بروز علائم بلوغ زودتر یا دیرتر از آنچه گفته شد به عنوان وضعیت بلوغ زودرس یا دیررس در نظر گرفته می شود. این وضعیت برای نوجوان مشکلاتی ایجاد می کند که بهتر است با متخصصین در این باره مشورت نمایید. ما در ادامه به علل هرکدام از این ها اشاره کرده ایم.

علل بلوغ زودرس پسران

بلوغ زودرس در پسران به وضعیتی گفته می‌شود که طی آن فرزند پسر شما قبل از 10 سالگی دچار هرگونه علامتی از بلوغ جسمانی و جنسی شود. این مسئله می‌تواند تحت تاثیر عوامل محیطی نظیر مواجه شدن با مسائل جنسی در دوران کودکی، عوامل زیستی نظیر نوع تغذیه و سلامت عمومی و عوامل ژنتیکی باشد. برای اطمینان از طبیعی بودن سرعت رشد در فرزندتان لازم است به یک متخصص مراجعه کرده و وضعیت نوجوان را با او در میان بگذارید.

علل بلوغ دیررس پسران

بلوغ دیررس به وضعیتی گفته می‌شود که فرزند شما تا 17 سالگی علامتی از بالغ شدن راتجربه نکند. این شرایط می‌تواند تحت تاثیر بیماری‌های جسمی نظیر دچار بودن به اختلالات هورمونی، بیماری‌های کلیوی، داشتن تومور، مشکلات کروموزومی و ژنتیکی باشد.

همچنین مصرف برخی داروها نظیر داروهای شیمی درمانی و بعضی داروهای اعصاب و روان می‌تواند در شروع فرایند بلوغ در پسران تاثیر بگذارد. در این شرایط بسیار اهمیت دارد که برای اطمینان یافت از طبیعی بودن سرعت رشد در فرزندتان به یک متخصص مراجعه نمایید. برای دریافت مشاوره نوجوان کلیک کنید.

بروز تاخیر در بلوغ پسران

زمانی بلوغ پسران به تاخیر افتاده است که در سن 14 سالگی هنوز حجم بیضه ها افزایش نیافته است. این موضوع در بیشتر موارد ناشی از ژنتیک بوده و خانوادگی است. اما موضوعات دیگری نیز مانند ابتلا به دیابت، سو تغذیه، داشتن فیبروز کیستیک و… همگی می‌توانند باعث تاخیر در بلوغ شوند.

بلوغ پسران از چه سنی شروع می شود ؟

 

شروع بلوغ پسران زمان مشخصی ندارد. اما تغییرات جسمی تقریبا از 12 الی 16 سالگی آغاز می شود. عواملی مثل ژن و محیط بر روی بلوغ تاثیر می گذارند. به باور برخی چربی بدن نیز می تواند در شروع بلوغ پسران نقش داشته باشد. از آن جا که بلوغ پسران با رشد ویژگی های جنسی ثانویه و سریع رخ می‌دهد، متخصصان زمان دقیقی را نمی توانند تعیین کنند.

در تحقیقات به عمل آمده ژن GPR54 وظیفه رمزگذاری پروتئینی را دارد که در ترشح هورمون GnRH از هیپوتالاموس نقش دارد. کسانی که فاقد این ژن هستند در بروز نشانه های بلوغ دچار مشکل می شوند.

مراحل بلوغ پسران

تقریبا در تمامی افراد سالم، بلوغ به یک ترتیب مشخص جلو می رود. پس این تغییرات در بلوغ پسران کاملا قابل پیش بینی است. در ادامه به ترتیب تغییراتی که از زمان شروع بلوغ در پسران رخ می دهد را شرح داده ایم.

  • در ابتدا بزرگ شدن بیضه ها رخ می دهد (حدودا 11 و نیم سالگی و تا شش ماه ادامه دارد)
  • بزرگ شدن آلت تناسلی از نظر طول و قطر
  • رشد موهای ناحیه شرمگاهی و زیر بغل (بعد از بزرگ شدن آلت رخ می دهد)
  • بم شدن صدا و رشد عضلات بدن
  • رویش موهای صورت
  • افزایش تستوسترون و ایجاد قدرت باروری در مردان

چگونه با پسران در مورد بلوغ صحبت کنیم؟

وقتی از بلوغ صحبت می‌کنیم؛ همه افراد در ابتدا به یاد تغییرات جسمانی می‌افتند. البته که صحبت کردن در مورد این تغییرات نیز حائز اهمیت هستند؛ اما به طور کلی ما در حال صحبت کردن از موضوعی بزرگتر در زندگی پسران هستیم؛ که گاهی والدین نمی‌دانند اقدام درست چیست! در این قسمت به ذکر برخی از روش هایی پرداخته ایم که در آنها می‌توانید با نوجوان پسر بهتر و موثرتر در حین بلوغ برخورد کنید.

◀دوستان فرزند خود را یشناسید

◀به احساسات او گوش دهید

◀در مورد احساسات خود صادق باشید

◀بیشتر به نکات مثبت توجه کنید

آسیب های اجتماعی ناشی از بلوغ پسران

از آنجایی که بلوغ یکی از تغییرات بزرگ و اساسی در روند زندگی افراد محسوب می‌شود؛ آنها را بسیار آسیب پذیر کرده و در معرض مشکلات زیادی قرار می‌دهد. در بسیاری از موارد شاهد این موضوع هستیم که زمینه اعتیاد و بزهکاری در نوجوانان در این سنین آغاز می‌شود. این آسیب ها ناشی از موضوعات زیر می‌باشند.

هیجان برای کسب تجربیات جدید

دوستان و همسالان پسران در این دوران

شکل گیری هویت جنسی در آنان

تاثیر رسانه ها

تصمیم گیری

سخن آخر

در سال های اخیر با افزایش کانال های مختلف و صفحات مجازی جوانان بیش از هر زمانی راحت تر می توانند به اطلاعات جنسی دسترسی پیدا کنند. بنابراین با مطالعه و دریافت آموزش های لازم می توانند از به راحتی با مسائل مربوط به بلوغ پسران آشنا شده و راهکارهای مناسبی به کار بگیرند. در این مقاله سعی شد تا به طور کامل مسائل مهم در این زمینه بازگو شود. اما برای کسب راهنمایی و آموزش های لازم در این زمینه حتما با متخصصان و روانشناسان صحبت کنید. متخصصان خانواده، کودک و نوجوان به شما در زمینه چالش های مرتبط با نوجوانان راهنمایی ها کامل ارائه می دهند. شما می توانید با تکیه بر تخصص این افراد با خیال راحت حل مسائلتان را به آن ها بسپارید. این گونه تنش ها و مسائل میان شما و فرزندتان نیز در کوتاه ترین زمان و بهترین نحو حل خواهد شد

برای دریافت مشاوره در زمینه بلوغ پسران می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

سوالات متداول

آیا پرخاشگر شدن پسران در دوران بلوغ طبیعی است؟

افزایش تجربه خشم و پرخاشگری در دوران نوجوانی می تواند تحت تاثیر بالا رفتن سطح هورمون تستوسترون باشد. با این حال اگر شدت پرخاشگری بالاست و منجر به بروز آسیب در خانواده می شود لازم است با یک روانشناس متخصص در حیطه کودک و نوجوان مشورت نمایید.

آیا بلوغ دیررس از نظر روانی به پسران آسیب می زند؟

بله، پسران در دوران نوجوانی به شدت به دنبال کسب تایید از جانب همسالان هستند و پیرامون این موضوع هویت خود را تعریف می کنند. بلوغ دیررس با افزایش احتمال طرد شدن از جانب همسالان و کودک دیده شدن پسران زمینه بروز انواع آسیب های روانشناختی را ایجاد می کند.

 

منبع:‌ بلوغ پسران 



:: بازدید از این مطلب : 15
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 23 آبان 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

ترس از مهاجرت احساسی است که باعث انصراف خیلی از علاقه مندان به مهاجرت می‌شود، این ترس به صورت هشیار و گاه پنهان آن‌ها را از حرکت وامی‌دارد. عوامل زیادی بر میزان این ترس و نحوه عملکرد آن‌ها تاثیر دارد، شاید شما نیز دلایل این ترس‌تان را می‌دانید اما نمی‌خواهید برای رفع آن راهی پیدا کنید؛ این در حالی است که با یک بررسی ساده می‌توانید تصمیمی بگیرید که شما را از وضعیت بلاتکلیفی رها کند. در عوامل ایجاد ترس و راه‌های واجهه با ترس از مهاجرت را بررسی کرده‌ایم.

فهرست مطالب

 

  • ترس از مهاجرت
  • دلایل ترس از مهاجرت
    • 1- ترس از تنهایی و از دست دادن عزیزان
    • 2- ترس از ناشناخته‌ها در مهاجرت
    • 3- از دست دادن موقعیت‌ها
    • 4- ترس از شکست در مهاجرت
    • 5- نداشتن اعتمادبه‌نفس یا وابستگی بیش‌ازحد
  • راهکارهایی برای از بین بردن ترس از مهاجرت
    • قدم اول: منطقی تصمیم بگیرید
    • قدم دوم: اطلاعات خود را افزایش دهید
    • قدم سوم: تغییر باورها
    • قدم چهارم: پیدا کردن افرادی با هدف یکسان
  • غلبه بر ترس با ایجاد آمادگی روحی برای مهاجرت
    • 1- ترسیم آینده ای روشن تر و بزرگ تر
    • 2- روشن کردن موضوعات آزاردهنده
    • 3- در مورد فرهنگ و کشور مقصد اطلاعات کسب کنید
    • 4- صحبت با کسانی که تجربه مهاجرت دارند
    • 5- موقعیت خود را بررسی کنید
    • سخن آخر
    • سؤالات متداول

برای دریافت مشاوره در زمینه ترس از مهاجرت می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

ترس از مهاجرت

 

ترس از مهاجرت برای هر فردی که قصد تغییر مکان زندگی دارد می تواند پیش بیاید. این ترس ممکن است حتی مربوط به تغییر شهر باشد. برای برخی این فاصله جابجایی کمتر است، اما شدت ترس از مهاجرت به حدی است که او را به وضعیت کنونی اش وابسته تر می‌کند. ترس از مهاجرت باعث می شود که با وجود شرایط مناسب برای پیشرفت در زمینه های مختلف زندگی، فرد به وضعیت کنونی اش رضایت دهد. در حالی که با غلبه بر ترس و وابستگی هایش احتمال رسیدن به موفقیت و آسایش برای او و حتی فرزندانش بسیار زیاد است.

برای آشنایی کامل با انواع فوبیا خاص کلیک کنید.

دلایل ترس از مهاجرت

ترس از مهاجرت با توجه به شرایط زندگی شما و همین‌طور شخصیت منحصر به فرد هرکس می‌تواند دلایل متفاوتی داشته باشد. اما برخی از مهم‌ترین دلایل ترس از مهاجرت را در ادامه شرح داده‌ایم.

1- ترس از تنهایی و از دست دادن عزیزان

یکی از مهم‌ترین دلایل ترس از مهاجرت این است که احتمالاً شما می‌بایست از عزیزان خود دور شوید. به همین خاطر مهاجرت‌های انفرادی فشار بیشتری را برای فرد به همراه دارند و هرچقدر تعداد اعضای خانواده یا دوستانی که همراه شما مهاجرت می‌کنند بیشتر باشد، تحمل این فشار راحت‌تر خواهد شد. ترس از اینکه شاید تا مدت‌ها نتوانیم عزیزانمان را مجدد ببینیم و یا در شرایط سخت کنار آن‌ها باشیم یکی از دلایلی است که ما را از مهاجرت منصرف می‌کند. علاوه بر این تنها بودن نیز برای بعضی‌ها موضوع سختی است که نمی‌توانند آن را تحمل کنند و این موضوع می‌تواند برایشان نگران‌کننده باشد. برای مقابله با تنهایی و افسردگی مهاجرت کلیک کنید.

2- ترس از ناشناخته‌ها در مهاجرت

ورود به یک شهر یا کشور جدید به این معناست که شما با موجی از ناشناخته‌ها مواجه می‌شوید. ناآگاهی از زبان کشور مقصد، فرهنگ و باورهای مردم و بسیاری از مسائل دیگر یکی از موضوعاتی است که می‌تواند باعث نگرانی و ترس از مهاجرت باشد. به همین خاطر متخصصین معتقدند مهاجرت در سنین پایین‌تر فشار روانی کمتری به همراه دارد، زیرا قدرت انطباق در این سنین بیشتر است و شما سریع‌تر می‌توانید خود را با تغییرات موجود هماهنگ کنید.

3- از دست دادن موقعیت‌ها

بسیاری از مواقع مهاجرت به این معناست که باید داشته‌های خود را کنار گذاشته و زندگی جدیدی را در محیطی جدید ایجاد کنید. به همین خاطر ترس از مشکلات مالی یا تحصیلی ازجمله مسائلی هستند که می‌توانند باعث نگرانی برای مهاجرت شوند.

4- ترس از شکست در مهاجرت

مهاجرت یکی از جدی‌ترین تصمیمات در زندگی هر فرد است که می‌تواند به نقطه عطفی در زندگی وی تبدیل شود. تصمیم برای مهاجرت می‌تواند شما را در شرایط بهتری قرار دهد و باعث پیشرفت در زندگی‌تان باشد؛ اما از طرف دیگر گاهی نیز ممکن است مهاجرت باعث شود بسیاری از موقعیت‌های مطلوب زندگی خود را از دست بدهید. به همین خاطر تصمیم‌گیری سنجیده و با در نظر گرفتن تمامی مسائل یکی از مهم‌ترین نکاتی است که می‌بایست به آن توجه داشته باشید.

5- نداشتن اعتمادبه‌نفس یا وابستگی بیش‌ازحد

بعضی ویژگی‌های شخصیتی نیز ازجمله مسائلی است که می‌تواند در ترس از مهاجرت تأثیر داشته باشد. افرادی که اعتمادبه‌نفس کافی ندارند یا بیش‌ازحد به دیگران وابسته هستند، معمولاً از اینکه بخواهند به‌تنهایی زندگی کنند دچار وحشت می‌شوند. این افراد چون به توانایی‌های خود ایمان ندارند، معمولاً احساس می‌کنند به‌تنهایی از پس مشکلات زندگی برنمی‌آیند و ترس از شرایطی که قرار است با آن مواجه شوند ازجمله دلایلی است که انگیزه آن‌ها را برای مهاجرت از بین می‌برد.

بیشتر بخوانید : درمان قطعی فوبیا

راهکارهایی برای از بین بردن ترس از مهاجرت

 

ترس از مهاجرت شاید باعث شود تا از تمامی مزایا و امکاناتی که می‌توانید به دست بیاورید صرف‌نظر کرده و هرگز این تصمیم را عملی نکنید. اگرچه این ترس می‌تواند در برخی افراد بسیار شدید باشد، اما راهکارهایی برای کاهش آن نیز وجود دارد که می‌توانید با توجه به شرایط خود و دلایلی که برای مهاجرت دارید از آن‌ها استفاده کنید. ازجمله این راهکارها می‌توان به این موارد اشاره کرد.

حتما از صفحه اینستاگرام ذهن نو دیدن نمایید.

قدم اول: منطقی تصمیم بگیرید

تمامی مزایا و معایبی که مهاجرت از نظر شما دارد را یادداشت کنید و به هرکدام از آن‌ها از یک تا ده نمره‌ بدهید. در آخر نمرات مزایا و معایب را جمع بزنید و ببینید آیا مزایای مهاجرت برایتان بیشتر است یا معایب آن؟ اگر احساس می‌کنید در تصمیم‌گیری ضعف دارید و حتی با استفاده از این تکنیک نیز نمی‌توانید به نتیجه‌ برسید بهتر است با یک مشاور درباره این موضوع صحبت کنید.

قدم دوم: اطلاعات خود را افزایش دهید

اگر ترس از ناشناخته‌ها و محیط جدید یا از دست دادن موقعیت فعلی‌تان شما را از مهاجرت می‌ترساند، بهتر است سعی کنید تا جای ممکن اطلاعات خود را راجع به این موضوع افزایش دهید. به میزانی که شما با زبان، فرهنگ، شرایط کار و تحصیل در محیط جدید آشنا باشید و مطالب ناشناخته کمتری برایتان باقی بماند ترس از مهاجرت نیز کاهش می‌یابد.

قدم سوم: تغییر باورها

بعضی از باورهای منفی می‌تواند عامل ترس از مهاجرت باشد. برای مثال تصور اینکه شما به‌تنهایی از عهده زندگی برنخواهید آمد یا اینکه دیگر نمی‌توانید در کنار خانواده‌تان باشید افکار مخربی هستند که می‌بایست با آن‌ها مبارزه کنید. اگرچه خانواده و دوستان مهم‌ترین افراد در زندگی همه ما هستند، بااین‌حال شما باید توانایی مستقل شدن از آن‌ها را داشته باشید. علاوه بر این مهاجرت به این معنا نیست که شما هرگز قادر نخواهید بود عزیزان خود را ببینید.

دلایلی که برای ترس از مهاجرت دارید را روی یک کاغذ یادداشت کنید و سپس با خود به این سؤال پاسخ دهید که واقعاً باورهایتان تا چه حد صحیح هستند و تا چه حد افکار منفی مانع تصمیم‌گیری صحیح شما شده است. کمک گرفتن از مشاورین روانشناس نیز می‌تواند در این زمینه برایتان مفید باشد. برای دریافت مشاوره خارج از کشور کلیک کنید.

قدم چهارم: پیدا کردن افرادی با هدف یکسان

اگر بتوانید با افرادی که قصد مهاجرت دارند ارتباط برقرار کنید این کار می‌تواند تا حد زیادی باعث کاهش ترس شما از این مسئله شود. پیدا کردن افرادی که هدفی یکسان با شما دارند باعث می‌شود انگیزه بیشتری پیدا کنید و همین‌طور درباره بسیاری از ترس‌ها و مشکلات‌تان می‌توانید از تجربیات آن‌ها استفاده نمایید. علاوه بر این ترس از تنهایی در کشور مقصد نیز برای شما کاهش خواهد یافت.

غلبه بر ترس با ایجاد آمادگی روحی برای مهاجرت

 

متخصصان بر این باروند که ترس از مهاجرت یک نوع ترس واقعی است. به این معنا که اگر شما آمادگی های لازم برای مهاجرت نداشته باشید و زمینه‌ای مناسب برای تغییر مکان و موقعیت زندگی فراهم نکرده باشید، آن وقت ترس هایتان تبدیل به واقعیت خواهد شد. بنابراین باید در قدم اول آمادگی روحی برای مهاجرت را داشته باشید. در ادامه به 5 راهکار کاربردی برای بالابردن روحیه مهاجرت اشاره کرده ایم.

1- ترسیم آینده ای روشن تر و بزرگ تر

یکی از راه های ایجاد آمادگی روحی فکر کردن به آینده ای است که برای آن قصد مهاجرت دارید. اگر در وضعیت کنونی خود آرامش، امنیت و راهی برای پیشرفت نمی بینید. پس مهاجرت انتخاب خوبی است. شما با مهاجرت شرایط زندگی بهتری خواهید داشت. آینده فرزندان تان و خوشحالی آن ها تامین خواهد شد. پس با ترسیم چنین آینده ای برای خود و خانواده تان آمادگی روحی خود را افزایش دهید. چنین نگرش مثبتی ترس از مهاجرت را هم کاهش می‌دهد.

برای آشنایی با راه های ساختن زندگی بهتر کلیک کنید.

2- روشن کردن موضوعات آزاردهنده

اگر به فکر مهاجرت هستید، پس حتما موضوعی برای آزار شما یا عزیزان تان وجود دارد. به این فکر کنید که بعد از مهاجرت این مسائل رفع می شود. شما بعد از مهاجرت دیگر با مشکلاتی مثل نبود شغل، عدم ثبات اقتصادی، تحصیلات، درآمد، امنیت، هوای آلوده و…. مواجه نیستید. بنابراین برای خود موضوعات آزاردهنده را روشن کنید. تا برای مهاجرت انگیزه بیشتری پیدا کنید. هرچه انگیزه شما بیشتر شود، ترس از مهاجرت نیز کمتر خواهد شد.

برای یافتن راه های غلبه بر علت نارضایتی از زندگی کلیک کنید.

3- در مورد فرهنگ و کشور مقصد اطلاعات کسب کنید

یکی از عوامل ایجاد ترس از مهاجرت ، نداشتن دیدی روشن از پیش آمدهایی است که انتظارتان را می‌کشد. هر چه بیشتر بتوانید از کشور و شهر مقصد اطلاعات بیشتری کسب کنید و در مورد شرایط آنجا دید روشن تری داشته باشید، آمادگی روحی شما برای مهاجرت بیشتر خواهد شد.

4- صحبت با کسانی که تجربه مهاجرت دارند

صحبت با کسانی که تجربه مهاجرت و سختی های آن را داشته اند به شما کمک می کند تا با استفاده از تجربیات شان آمادگی بیشتری برای چالش های پیش رو  داشته باشید. با آگاهی از تجربیات سایر مهاجران احتمال اینکه مساله ای برای شما زودتر حل شود، بیشتر خواهد شد. طبق تجربه صحبت های سایر مهاجران ترس از مهاجرت را به طور چشمگیری کاهش می دهد.

5- موقعیت خود را بررسی کنید

با توجه به اطلاعاتی که به دست آوردید، حال وقت آن رسیده که شرایط و آمادگی خود را برای مهاجرت بسنجید. شما باید خودتان به طور قطعی در مورد مهاجرت تصمیم بگیرید. بنابراین براساس گفته های اطرافیان و اینکه موجی از مهاجرت در کشور رخ داده یا نه، به طور فردی آمادگی روحی برای مهاجرت را در خود ارزیابی نمایید. برای خیلی از ما مهاجرت جاده ای یک طرفه است. بنابراین قدم گذاشتن در این مسیر باید با احتیاط کامل صورت بگیرد. توصیه میشود در این مورد حتما با متخصصین روانشناسی صحبت نمایید.

سخن آخر

مهاجرت حقیقتا موضوعی استرس زا است. بنابراین هر انسانی با قرارگیری در چنین موقعیتی دچار ترس از مهاجرت خواهد شد. شما باید در این مورد به جوانب مختلف مساله نگاه بیاندازید. یکی از مهم ترین این جوانب روحیه و انگیزه خودتان برای مهاجرت است. شاید تمامی شرایط مادی برای مهاجرت شما فراهم باشد. اما چه فایده اگر شما بعد از مهاجرت دچار افسردگی و یاس بشوید. پس هر فردی و خانواده ای باید برای چنین تصمیم بزرگی از خدمات مشاوره روانشناسان استفاده کنند. شما با غلبه بر ترس از مهاجرت و ایجاد آمادگی روحی می توانید تمامی مشکلات را پشت سر بگذارید.

برای دریافت مشاوره در زمینه ترس از مهاجرت می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

 

سؤالات متداول

چطور می‌توان بر ترس از مهاجرت غلبه کرد؟

تصمیم‌گیری منطقی و داشتن هدفی مشخص، ایجاد تغییر در باورهای اشتباه، افزایش اطلاعات راجع به مهاجرت و کشور مقصد و همین‌طور پیدا کردن دوستانی که هدفی یکسان با شما داشته باشند ازجمله راهکارهای غلبه بر ترس از مهاجرت است.

 

منبع: ترس از مهاجرت



:: بازدید از این مطلب : 11
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 23 آبان 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

تعبیر خواب گرگ زمانی معنا دارد که رویا را در نزدیکی سحر ببینید و موضوع خواب برگرفته از حوادث روز نباشد. از نظر روانشناسان رویا شاهراهی به ضمیر ناخودآگاه محسوب می‌شود و در نزدیکای سحر که خواب عمیق شده، گویا دریچه‌های ورود به ناخودآگاه هم باز می‌شوند. شاید همان بخشی از ذهن باشد که معبران باستانی آن را دروازه‌ای به سوی عالم غیب می‌دانند. بنابراین هر رویا را از دو جنبه می‌توان تعبیر کرد؛ بعد روانشناسی و بعد عرفانی. تعبیر خواب هر آنچه که باشد حال و برداشت شما از آن خواب هم تاثیر بسیاری بر معنای آن دارد. گاه خوابی معنای بدی دارد، اما شما هم در خواب و هم در بیداری احساس خوبی از دیدن آن خواب دارید، بنابراین علی رغم توضیحات زیر می‌توان گفت برداشت‌تان بسیار اهمیت دارد. برای دریافت تعبیر خواب تان می‌توانید مشاوره تلفنی دریافت کنید.

فهرست مطالب

 

  • تعبیر خواب گرگ از نظر معبران باستانی
    • تعبیر خواب گرگ از نظر محمد بن سیرین
    • تعبیر خواب‌ گرگ از نظر خالد بن علی بن محد العنبری
    • تعبیر خواب گرگ از نظر امام صادق (ع)
    • تعبیرخواب گرگ از نظر یوسف نبی (ع)
    • تعبیرخواب گرگ از نظر جابر مغربی
    • تعبیر خواب گرگ از نظر ابراهیم کرمانی
    • معنی خواب گرگ از نظر منوچهر مطیعی تهرانی
  • تعبیر خواب گرگ از نظر روانشناسان
  • تعبیر خواب گرگ به روش یونگ
    • تعبیر خواب گشتن گرگ
    • تعبیر خواب تعقیب شدن توسط یک گرگ
    • تعبیر خواب شنیدن زوزه گرگ
    • تعبیر خواب گرگ شدن
    • تعبیر خواب گرگ سیاه
    • تعبیر خواب گرگ سفید
    • تعبیرخواب گرگ به روش آنلی بیتون
    • تعبیرخواب گرگ به روش کتاب فرهنگ تفسیر رویاها
    • تعبیرخواب گرگ به روش کتاب سرزمین رویاها

برای دریافت مشاوره در زمینه تعبیر خواب گرگ می‌توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360  و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

تعبیر خواب گرگ از نظر معبران باستانی

به عقیده معبران باستانی، دیدن حالت‌های مختلفی از گرگ در خواب می‌تواند تعابیر متفاوتی نیز داشته باشد. در ادامه تعبیر گرگ را از منظر معبران باستانی و اسلامی مرور کرده‌ایم. برای دیدن انواع تعبیر خواب کلیک کنید.

تعبیر خواب گرگ از نظر محمد بن سیرین

محمد بن سیرین از بزرگ‌ترین معبران باستانی است که می‌گوید : دیدن گرگ در خواب نشانه‌ای از طلاق گرفتن همسر می‌باشد، اما اگر گرگ حمله کند، دارای تعابیر متفاوتی است و به معنای مشکلات بسیار در زندگی می‌باشد.

اگر در خواب خود دیدید که گرگی در یک روز برفی به شما حمله کرد، تعبیر خوابتان این است که شخصی بدخواهی شما را می‌کند و بهتر است حواستان باشد تا به شما آسیبی وارد نکند. تعبیر خواب گاز گرفتن گرگ به معنای این است که شخصی در عالم واقعیت به شما آسیب وارد خواهد کرد.

ابن سیرین معتقد است اگر فردی در خواب گرگی را بکشد و گوشت آن را بخورد، خواب او به این معنی است که در عالم بیداری به همان اندازه که گوشت خورده، ثروت و مال به دست می‌آورد.

تعبیر خواب‌ گرگ از نظر خالد بن علی بن محد العنبری

گرگ در خواب به عقیده العنبری نشانه‌ای از دزدی، ستم، دروغگویی و دشمنی می‌باشد. اگر فردی در خواب خود گرگی را مشاهده کند، در عالم بیداری به شخصی تهمت ناروا زده است. ورود گرگ به خانه نیز به دزد تعبیر می‌شود.

تعبیر خواب گرگ از نظر امام صادق (ع)

امام صادق (ع) می‌فرماید : دیدن گرگ در خواب دارای سه تعبیر متفاوت است که در ادامه آن‌ها را آورده‌ایم:

  1. زن و همسر
  2. کنیز
  3. خدمتکار

تعبیرخواب گرگ از نظر یوسف نبی (ع)

از نظر یوسف نبی (ع)، گرگ در خواب به دشمن تعبیر می‌شود. خواب بیننده در واقعیت باید تلاش کند تا از هر گونه گزند در امان بماند.

تعبیرخواب گرگ از نظر جابر مغربی

جابر مغربی دیدن خواب خوردن شیر گرگ را به خیانت دیدن از همسر تعبیر کرده است.

تعبیر خواب گرگ از نظر ابراهیم کرمانی

ابراهیم کرمانی می‌گوید : اگر فردی در خواب ببیند که گرگ زوزه می‌کشد، تعبیر خواب او پیروزی بر دشمنان است.

معنی خواب گرگ از نظر منوچهر مطیعی تهرانی

منوچهر مطیعی تهرانی در مورد دیدن خواب گرگ و شنیدن صدای زوزه او، با ابراهیم کرمانی هم عقیده نیست و این خواب را به اخبار ناگوار و ناامید شدن تعیبر می‌کند.

تعبیر خواب گرگ از نظر روانشناسان

روانشناسان با مطالعاتی که بر خواب و رویا داشته‌اند، متوجه فعالیت‌های روانی ناخودآگاه در هنگام خواب شده‌اند. ناخودآگاه همان بخشی است که در عالم بیداری سکوت کرده، ولی تاثیر زیادی بر باورها، شناخت و حتی رفتار ما دارد. وقتی که به خواب می‌روید، ناخودآگاه کنترل را به دست گرفته و هر آنطور که می‌خواهد رفتار می‌کند. ناخودآگاه مانند راهرویی که پر از در هست در خود ساکنانی دارد که از کودکی تا به امروز این راهرو بلندتر و پرجمعیت‌تر گشته است. در عالم خواب گویی این ساکنان بیرون آمده و گاه خاطرات و گاه ترس‌ها و گاهی هم آرزوها را مرور می‌کنند. برای آشنایی بیشتر با خواب دیدن کلیک کنید.

اما گاهی هم رویاهایی می‌بینیم که هرگز اتفاق نیافتاده و یا به آن فکر نشده. برای مثال ممکن است زمانی خواب گرگ ببینید که در طول روز اصلا به آن فکر نکردید یا هیچ گونه مشغله ذهنی در مورد آن نداشتید.

روانشناسان به خصوص آن‌هایی که با رویکردهای روانکاوی کار می‌کنند بر این باورند که اشیاء مختلف در خواب می‌توانند نماد و بازتاب یک موضوع خاص باشند. آن‌ها از طریق کاوش در مورد نوع هیجانی که در خواب وجود داشته و کمک گرفتن از تکنیک‌هایی نظیر تداعی آزاد، در مورد رویا تلاش می‌کنند به معنای نهفته در خواب پی ببرند. برای آشنایی بیشتر با روش های مربوط به روانکاوی کلیک کنید.

تعبیر خواب گرگ به روش یونگ

یونگ یکی از بزرگ‌ترین نظریه پردازان علم روانشناسی است، که مطالعات زیادی در زمینه رویا و تعبیر آن انجام داد. در کتاب تعبیر رویا به روش یونگ آمده است که دیدن گرگ در خواب نمادی از زیبایی، تنهایی، نجات، رمز و راز، غرور و البته اعتماد به نفس است.

در واقع فردی که خواب گرگ را می‌بیند، قادر است در بالا و پایین‌های زندگی، آرامش خود را حفظ کند و در هر موقعیتی تصمیم‌گیری درستی داشته باشد.

به عقیده یونگ، خواب گرگ در تعابیر منفی نیز به معنای پرخاشگری، آب زیرکاهی و خصومت می‌باشد. در واقع این خواب می‌تواند بازتابی از یک موقعیت غیر قابل کنترل در زندگی باشد.

تعبیر خواب گشتن گرگ

اگر در خواب خود دیدید که یک گرگ را می‌کشید، معنی آن خیانت است. در واقع در عالم بیداری رازهایی از زندگی برای شما آشکار خواهد شد.

تعبیر خواب تعقیب شدن توسط یک گرگ

یونگ می‌گوید : اگر در خواب خود دیدید که گرگی در حال تعقیب شما است، خوابتان به این معنی می‌باشد که شما در عالم بیداری از رویارویی با یک موضوع هراسان هستید و می‌ترسید که تاثیرات منفی بر زندگی شما داشته باشد.

تعبیر خواب شنیدن زوزه گرگ

شنیدن زوزه گرگ در خواب، به عقیده یونگ به معنای درخواست کمک از دیگران در زندگی بیداری می‌باشد.

تعبیر خواب گرگ شدن

اگر در خواب خود دیدید که یک گرگ شده‌اید، خواب شما بیانگر این است که در بیداری به تنهایی نیاز دارید. در واقع این خواب نمادی از حس ضد اجتماعی بودن خواب‌بیننده است.

تعبیر خواب گرگ سیاه

به عقیده یونگ گرگ سیاه در خواب، نمادی از سایه خود خواب‌بیننده می‌باشد. در واقع ویژگی‌هایی در گرگ وجود دارد که خواب‌بیننده وجود آن‌ها را در خود انکار می‌کند.

برخی از معبران دیدن گرگ سیاه را در خواب به مرگ و یا عذاب تعبیر می‌کنند. به این معنی که این خواب می‌تواند هشداری برای از دست دادن یکی از عزیزان در زندگی باشد.

تعبیر خواب گرگ سفید

یونگ می‌گوید : گرگ سفید در خواب نمادی از شجاعت، قدرت و پیروزی می‌باشد. دیدن این خواب به معنی است که خواب‌بیننده حتی در تاریک‌ترین ساعات زندگی نیز توانایی دیدن نور را دارد. البته در تعابیری دیگر یونگ می‌گوید : دیدن خواب گرگ سفید می‌تواند به این معنی نیز باشد که شما دانشی فراتر از محیط زندگی خود دارید.

در تعابیری دیگر از خواب گرگ سفید، این خواب به بخش‌هایی از درون ما اشاره می‌کند که قابل تطابق با قوانین اجتماعی نیست. یا می‌تواند نمادی از احساسات سرکوب شده خواب‌بیننده برای پذیرفته شدن در جامعه باشد.

تعبیرخواب گرگ به روش آنلی بیتون

آنلی بیتون از دیگر معبران غربی، بر این باور است که گرگ در خواب، در واقع فردی است که اسرار خواب بیننده را فاش خواهد کرد.

شنیدن صدای زوزه در خواب به عقیده بیتون به این معنی است که خواب‌بیننده در یک رقابت صادقانه به دلیل اتحادی نهانی، شکست خواهد خورد. کشتن گرگ در خواب اشاره به شکست دشمنان دارد.

اگر فردی در خواب ببیند که یک تیر به سمت یک گرگ شلیک می‌کند، تعبیر خواب او ستمی است که به دوستان و یا خانواده وارد می‌شود.

تعبیرخواب گرگ به روش کتاب فرهنگ تفسیر رویاها

در کتاب فرهنگ تفسیر رویا آمده است که گرگ در خواب، در واقع احساس بیم از خطرهای ناشناخته را به تصویر می‌کشد.

ترس از واکنش‌های غریزی انسان در شرایط سخت می‌باشد، بنابراین در قالب یک حیوان در خواب به تصویر کشیده می‌شود. در واقع خواب‌بیننده خود را اسیر احساسات غریزی‌اش می‌بیند.

در تعابیری دیگر در این کتاب، برای دیدن خواب گرگ تعابیر ترس زنانه از جنسیت مردانه، خشم و یا خواسته‌های سرکوب شده و احساساتی که خواب بیننده از آن‌ها هراس دارد نیز آورده شده است.

تعبیرخواب گرگ به روش کتاب سرزمین رویاها

در کتاب سرزمین رویاها، گرگ نشانه‌ای از شانس و خوشبختی می‌باشد. اگر در خواب خود دیدید که گرگی در حالت دویدن است، تعبیر خوابتان این است که به زودی با دشمنان باهوش و حیله‌گرتان برخورد خواهید داشت.

اگر فردی در خواب ببیند که گرگی لباس انسان را به تن کرده است، خواب او به این معنی می‌باشد که باید در تصمیم‌گیری‌های خود با احتیاط بیشتری عمل کند و آینده‌نگر باشد. دیدن خواب بازی دو گرگ باهم، به معنای داشتن دوستانی دورو است و همینطور به دام انداختن گرگ در خواب نیز اشاره به مال و ثروت فراوان دارد.

برای دریافت مشاوره در زمینه تعبیر خواب گرگ می‌توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360  و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: تعبیر خواب گرگ



:: بازدید از این مطلب : 8
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 23 آبان 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

مصرف متادون در بارداری باعث بروز عوارض زیادی در مادر و نوزاد می‌شود. اما سوالات زیادی پیش می‌آید که آیا مصرف متادون در بارداری ممنوع است؟ متادون چه عوارضی برای جنین به همراه خواهد داشت؟ متادون تراپی یا همان درمان اعتیاد به کمک داروهای نگهدارنده یکی از روش‌های نوین برای ترک اعتیاد به مواد افیونی نظیر تریاک و هروئین است. این روش به کاهش علائم ناشی از ترک نظیر درد عضلانی، اسهال و استفراغ کمک می‌کند و باعث می‌شود افراد دوره سم زدایی را با سهولت بیشتری پشت سر بگذارند.

فهرست مطالب

 

  • مصرف متادون در بارداری
  • اثر متادون بر بارداری چیست؟
  • دوز متادون در بارداری چقدر باید باشد؟
  • مشکلات مصرف متادون در بارداری
  • اهمیت ترک و عدم استفاده از روش متادون‌ تراپی در بارداری
  • مزایای مصرف متادون در بارداری
  • خطرات و عوارض مصرف متادون در بارداری
  • مصرف متادون در بارداری و عوارض آن برای جنین
    • سندروم پرهیز نوزاد
  • عوارض دراز مدت مصرف متادون در بارداری
  • درمان نگهدارنده برای خانم های باردار در شرایط خاص
    • کلام آخر

با این حال به دلیل ساختار مشابه متادون با مواد مخدر، مصرف نا به جای آن می‌تواند عوارض ناخوشایندی برای جنین و مادر به همراه داشته باشد. و منجر به مشکلاتی نظیر سقط جنین و زایمان زودرس شود. به دلیل اهمیت سلامت نوزاد و مادر حتما در ادامه مطلب با ما همراه باشید و اگر قصد مصرف داروی دیگری را دارید حتما مقاله داروهای مجاز و ممنوعه در بارداری را بخوانید.

برای دریافت مشاوره در زمینه مصرف متادون در بارداری می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

مصرف متادون در بارداری

 

ترک اعتیاد به کمک متادون از سال 1970 بر روی مادران مبتلا به اختلالات مصرف مواد به کار گرفته شده. و از سال 1998 به عنوان درمان استاندارد در این دوران شناخته شده است. البته نوزادانی که مادرانشان مصرف متادون در بارداری داشتند نیز پس از تولد شاید علائم سندروم ترک یا همان محرومیت از مواد را از خود نشان دهند. با این حال بررسی‌ها نشان می‌دهند که این علائم در مقایسه با نوزادانی که مادرانشان تحت درمان نبودند بسیار خفیف‌تر بوده و از شدت کمتری برخوردار است.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه اعتیاد به متادون کلیک کنید.

اثر متادون بر بارداری چیست؟

مصرف متادون در بارداری اثرات مختلفی دارد که میتواند ریسک ها و مزایایی را برای مادر و جنین به همراه بیاورد.

مزایای آن عبارتند از:

مدیریت اعتیاد: متادون از بازگشت بیمار به موادمخدر غیرقانونی کمک میکند. و باعث ثبات بدنی و تحت نظر بودن درمانگر می شود.

کم کردن خطر: سیستم درمانی مانع از خطراتی مثل بیماریهای عفونی، آسیب های محیطی و اجتماعی و انتقال بیماری از طریق سوزن و محیط آلوده می شود.

پایداری دارو: ترتیب دادن یک برنامه دارویی و زندگی سالم منظم که به وضعیت جسمی مادر و احتمالا جنین کمک می کند.

خطرات:

سندروم ترخیص نوزاد: نوزادان مادرانی که متادون در بارداری مصرف داشتند، با مشکلات مشابه ترک مثل بی قراری، مشکلات گوارشی، مشکلات تغذیه ای و رشدی مواجه هستند.

اعتیاد و وابستگی: احتمال وابستگی نوزاد به متادون بعد زایمان همچنان وجود دارد، و باید برای کاهش دوز و قطع دارو متخصص زمانی را در نظر بگیرد.

آثار منفی بر جنین: یکی از بدترین و پایدارترین آسیب های مصرف متادون در بارداری، تاثیر بر رشد نوزاد است. خیلی از این نوزادان بعد تولد با وزن کمتر به دنیا آمده و رشد کمتری داشته اند.

دوز متادون در بارداری چقدر باید باشد؟

دوز دارو با توجه به شرایط مادر و جنین تنظیم می شود. میزان دارو در طی بارداری و در ماه های مختلف تغییر میکند. چرا که تغییرات فیزیکی در بارداری می تواند بر فارماکوکینتیک متادون تاثیر بگذارد. به طور کلی متادون برای حفظ سطح مشخصی از متادون در خون، برای جلوگیری از بروز علائم ترک تجویز می شود. اگر به این مساله توجه نشود؛ احتمال بازگشت مادر به ماده مخدر افزایش می یابد.

در ابتدا معمولا دوز دارو کم است و به مرور زمان طبق پاسخ بیمار دوزها تنظیم می شوند. به دلیل تغییراتی که در میزان متابولیکه شدن متادون در خون مادر وجود دارد، همواره باید برای تنظیم دوز دارو به متخصص و پزشک مراجعه کرده و از مشاوره های دوره ای بهره ببرند.

مشکلات مصرف متادون در بارداری

مصرف متادون در بارداری باعث بروز مشکلاتی برای جنین می‌شود که در ادامه به برخی از این مشکلات اشاره کرده ایم.

_ نوزادانی که در معرض مصرف متادون در بارداری بوده اند، با خطر مرگ و میر، ابتلا به سندرم مرگ ناگهانی نوزاد، زردی و ترومبوسیتوز می‌شوند.

_ کاهش سطح سرمی و اختلال در مورفولوژی اسپرم، تستوسترون و تحرک اسپرم در نوازدان پسر می‌شود. حتی در عملکرد نوزادان پسر تغییرات ایجاد می‌کند. و باعث کاهش میزان بارداری می‌شود.

حتما از صفحه اینستاگرام ذهن نو و کانال تلگرامی ذهن نو دیدن نمایید.

اهمیت ترک و عدم استفاده از روش متادون‌ تراپی در بارداری

اعتیاد به مواد مخدر در زنان و عدم درمان آن در طول بارداری می‌تواند عوارض بسیار گران باری برای جنین به همراه داشته باشد. در واقع نوسانات مواد مخدر در خون مادر کودک را تحت تاثیر قرار داده و منجر به بروز مشکلات گوناگونی از جمله تاخیر رشد، زایمان زودرس، سقط جنین و مرده زایی می‌شود. با این حال اگر باردار هستید و هنوز ترک اعتیاد و متادون در بارداری را شروع نکرده‌اید قطع ناگهانی مصرف متادون در بارداری نیز می‌تواند خطرناک باشد. چرا که مواد مخدر از جفت عبور کرده و در نتیجه جنین نیز به مواد وابسته شده است.

کنار گذاشتن یکباره مصرف متادون در بارداری، منجر به بروز سندروم ترک برای جنین می‌شود. نوزادانی که با این سندروم متولد می‌شوند اغلب علائم ناخوشایندی نظیر تشنج، تب، لرز، بی قراری و ناتوانی در شیر خوردن را تجربه می‌کنند.

در نتیجه بسیار اهمیت دارد که روش درستی را برای ترک اعتیاد خود انتخاب کنید تا کمترین آسیب و بیشترین فایده را برای شما و فرزندتان به همراه داشته باشد. مطالعات نشان می‌دهند درمان به کمک داروهای نگهدارنده از جمله متادون و بوپرنورفین یکی از امن‌ترین روش‌ها برای سم زدایی در دوران بارداری هستند و می‌توانند به پاک شدن بدن مادر و جنین از مواد مخدر کمک کنند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه بهترین روش ترک متادون کلیک کنید.

مزایای مصرف متادون در بارداری

مصرف متادون در بارداری می‌تواند عوارض خطرناکی به دنبال داشته باشد. استفاده از روش متادون تراپی برای ترک مواد افیونی تا حد زیادی برای مادران و فرزندان آن‌ها موثر است. و می‌تواند مزایای مختلفی داشته باشد که از جمله مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

▪ به ثبات رساندن سطح مواد افیونی در بدن جنین و پیشگیری از بروز سندروم محرومیت از مواد در دوران جنینی

▪ایجاد فرصت بهتر برای داشتن دوران بارداری سالم‌تر و فراهم کردن مراقبت بیشتر از جنین

▪ ارتقای وضعیت سلامت مادر و جنین و پیشگیری از مشکلات بلند مدت نظیر بروز نقایص عصب شناختی

خطرات و عوارض مصرف متادون در بارداری

متادون ماده‌ای شبه افیونی است که مصرف کنترل نشده آن می‌تواند آثاری مشابه با اعتیاد به مواد مخدر را به همراه بیاورد. در نتیجه افرادی که به طور خودسر به مصرف متادون در بارداری می‌پردازند، خود و جنین‌شان را در معرض اعتیاد به مواد افیونی قرار می‌دهند. و باید با عوارضی نظیر تولد نوزاد معتاد، احتمال دچار شدن به زایمان زودرس، سقط جنین، بروز نواقص عصب شناختی و تولد نوزاد مرده دست و پنجه نرم کنند. در ادمه به تمامی عوارض مصرف متادون در بارداری اشاره کرده ایم.

⭕کم خونی در بارداری

⭕ مختل شدن تست تحمل گلوکز

⭕خونریزی قبل از زایمان

⭕ عارضه پره اکالامپسی

⭕ کندگی جفت یا دکولمان

⭕پارگی زودرس کیسه آب

⭕ ورود مکونیوم نوزاد در مایع آمنیوتیک

⭕ زایمان زودرس

⭕سقط جنین

⭕ افزایش شیوع بیماری های آمیزشی

⭕ افزایش ریسک بروز سرویکال دیس پلازی

⭕سرطان دهانه رحم

⭕ احتمال بیشتر ایدز

⭕ احتمال بروز HPV

⭕آندوکاردیت

⭕ هپاتیت

⭕پنتومی

برای انجام مرتب تست متادون در خانه کلیک کنید.

مصرف متادون در بارداری و عوارض آن برای جنین

 

مصرف متادون در بارداری باعث بروز عوارض زیادی در نوزاد می‌شود. این عوارض شامل مواردی است که در ادامه توضیح داده ایم.

_ زردی نوزاد

_ کم خونی یا آنمی

_دیسترس تنفسی جنین

_ سپتیسمی

_هیپوکلمسی

_ هیپوگلیسمی

_ پنومونی مادرزادی

_ عفونت ادراری

_ اسیدوز متابولیک

_عفونت چشم

_ تومور شکمی

_کلامید

_ تراکوماتیس

_ کاهش وزن نوزاد

_ اختلالات رفتاری و شناختی

_ مرگ ناگهانی نوزاد

_ تاخیر تکاملی رشد

_مشکل از لحاظ نورولوژی یا عصب شناختی

_اختلالات ذهنی

_ مشکل در برقراری ارتباط اجتماعی

_ ناتوانی در حل مسائل

با وجود عوارض ذکرشده؛ قبل قطع دارو برای مشاوره ترک اعتیاد اقدام کنید.

سندروم پرهیز نوزاد

این سندرم برای نوزادانی رخ می دهد که مادران آن‌ها در دوران‌بارداری به مواد اپیوئیدی وابستگی داشته اند. سندرم پرهیز نوزاد به دلیل قطع ناگهانی ماده بعد تولد رخ می دهد. چرا که در رحم مادر از طریق بند ناف به مواد دسترسی داشت. اگر به این سندرم توجه نشود؛ علائم آن بعد چند روز تظاهر می کند. از جمله این علائم که برای نوزاد رخ میدهد به شرح زیر است.

  • گریه های بی وقفه و شدید
  • بی قراری و ناراحتی بی حد و اندازه
  • مشکل در تنفش
  • لرزش و تشنج
  • مشکلات گوارشی و مشکل در تغذیه
  • اسهال و استفراغ
  • مشکلات الگوی خواب
  • وزن زیاد
  • بزرگی سر به اندازه بدن
  • تب و تعریق زیاد
  • خارش پوست

عوارض دراز مدت مصرف متادون در بارداری

اگر مصرف متادون در بارداری وجود داشته باشد، به مرور عوارض بلند مدت این ماده نمایان می‌شود. که در مادر و فرزند به طور کامل مشهود است. در ادامه به عوارض بلند مدت این ماده اشاره کرده ایم.

◼ بیش فعالی

◼ افسردگی

◼اختلالات حافظه

◼ مشکلات بینایی

◼ خونریزی داخلی جمجمه

◼مشکلات رفتاری

◼ اختلالات انعقاد خون

◼مشکلات شنوایی

◼ هیپرتیروئیدیسم

برای آشنایی بیشتر با خطرات بارداری کلیک کنید.

درمان نگهدارنده برای خانم های باردار در شرایط خاص

درمان با متادون از بروز علائم ترک در بسیاری از مصرف کنندگان جلوگیری می‌کند. ترک اعتیاد خانم های باردار بسیار خطرناک است. مصرف متادون در بارداری عوارض زیادی دارد اما ترک اعتیاد نیز باعث انقباض رحم و سقط جنین می‌شود. حتی زایمان زودرس نیز رخ می‌دهد. بنابراین درمان یا ترک با متادون علائم را کاهش می‌دهد.

برای آشنایی با سایر انواع روش های ترک اعتیاد در بارداری کلیک کنید.

کلام آخر

اگر می‌خواهید با مصرف متادون در بارداری به عنوان یک روش درمانی برای بهبود اعتیاد استفاده کنید، لازم است که حتما از مشاوره ترک اعتیاد کمک بگیرید. دوز مصرف متادون حتما باید متناسب با میزان و شدت اعتیاد شما به مواد مخدر و وضعیت جسمانی‌تان توسط پزشک تعیین شود.

همچنین توجه داشته باشید که متادون را حتما از مراکز پزشکی مطمئن و معرفی شده از جانب متخصصین تهیه کنید. متاسفانه مراکزی نظیر برخی عطاری‌ها اقدام به فروش غیرقانونی متادون می‌کنند که در بسیاری از مواقع خالص نیستند و دارای مقادیر دیگری از سایر مواد مخدر هستند.

برای دریافت مشاوره در زمینه مصرف متادون در بارداری می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

سوالات متداول

برای ترک اعتیاد به مواد مخدر در دوران بارداری متادون درمانی موثرتر است یا درمان با بوپرنورفین؟

بررسی‌ها و پژوهش‌های اخیر نشان می‌دهد که متادون نسبت به بوپرنورفین برای مادران باردار تاثیرگذاری بیشتری دارد با این حال بوپرنورفین نیز می‌تواند در بسیاری از موارد موثر باشد. در نتیجه لازم است حتما با پزشک در این باره مشورت کنید و درمان خود را زیر نظر یک متخصص آغاز نمایید.

 

منبع:‌ متادون در بارداری دارای چه عوارضی است؟



:: بازدید از این مطلب : 13
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 23 آبان 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

شناخت مردان چقدر سخت است؟ با توجه به تفاوت‌های زیادی که بین مردان و زنان وجود دارد، شناخت مردان یک امر ضروری است که به زنان کمک می‌کند تا درک بهتری از دنیای آنان به دست آورند و در روابط نسبت به یکدیگر دچار سوتفاهم نشوند. برای مثال بسیاری از خانم‌ها از بی توجهی همسر خود شاکی هستند که این به دلیل تفاوت در نوع تربیت و فیزیولوژی آن‌هاست و با شناخت بیشتر می‌توان این مشکلات را حل کرد. آگاهی از ویژگی‌های کلی مردان به شما کمک می‌کند تا بتوانید ارتباط بهتری با مرد مورد نظر خود برقرار نمایید و رابطه عاطفی سالمی را شکل دهید. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه تفاوت زن و مرد از دیدگاه روانشناسی کلیک کنید.

فهرست مطالب

 

  • شناخت مردان
    • 1. نحوه بیان احساس در مردان
    • 2. ابراز علاقه در عمل
    • 3. شناخت مردان | شنونده خوبی هستند
    • 4. دوست دارند زمانی را با خود خلوت کنند
    •  5. مردان کمتر از زبان بدن استفاده می‌کنند
    • 6. شناخت مردان | قدردانی تاثیر مثبتی در مردان دارد
    • 7. اینکه خودش باید بفهمد را فراموش کنید
    • 8. شناخت مردان به اندازه زنان به روابط خانوادگی اهمیت نمی دهند
    • 9. مردان توجه کمتری به جزئیات می کنند
  • روانشناسی شناخت مردان
    • چگونه خواسته خود را برای مردان بیان کنیم؟
  • شناخت و درک مردان در نقطه مقابل
    • 1. شناخت نفاوت های جسمی مردان
    • 2. وظایف مردان از نظر فرهنگی و خانوادگی
    • 3. شناخت مردان براساس روش تربیتی
  • شناخت زبان بدن مردان
    • 1- پنهان کردن دست ها در جیب
    • 2- شناخت مران | پنهان کردن دست راست
    • 3- مخفی کردن دست چپ
    • 4- شناخت مردان | لرزاندن پاها
    • 5- جفت کردن پاها در کنار هم
    • سخن آخر

برای دریافت مشاوره در زمینه شناخت مردان می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

شناخت مردان

 

 

هر فردی ویژگی‌های مخصوص به خود را دارد اما به طور کلی برخی از ویژگی‌ها در اکثر مردان مشترک است. با این حال در دنیای امروزی تعاریف خشک کاربردی ندارد، از این بهتر است حتما مقاله مرد بودن را مطالعه نمایید. همچنین موارد زیر در شناخت بهتر مردان به شما کمک می‌کند:

1. نحوه بیان احساس در مردان

مردان معمولا احساسات خودشان را به طور مستقیم بیان نمی‌کنند. بنابراین لازم است که برای آگاهی از افکار واحساسات مستقیما از انان سوال کنید. کافی است برای شناخت مردان از همسرتان بخواهید برنامه‌اش را برای تعطیلات آخر هفته بگوید یا اینکه فکر و تصور خود را در مورد شما و اولین باری که ملاقاتتان کرده است، بیان کند. پاسخ او روشن می‌کند احساسش چیست و این گونه خود را به شما نزدیک‌تر می‌بیند. این گونه می‌توانید تا حدودی از احساس او مطلع شوید.

2. ابراز علاقه در عمل

بیشتر مردها احساسات خود را به صورت کلامی ابراز نمی‌کنند و در عوض با عمل به ابراز علاقه می‌پردازند. مثلا انجام دادن کاری که شما دوست دارید، در صورتی که برخلاف میل خودش است. حتی خرید روزمره نیز از سوی آقایان نوعی ابراز علاقه است. مثلا وقتی برخلاف میل باطنی‌شان همراه شما در یک مهمانی خانوادگی شرکت می‌کنند، دوست داشتن خود را نشان می‌دهند.

برای آشنایی بیشتر با نشانه دوست داشتن مردان کلیک کنید.

3. شناخت مردان | شنونده خوبی هستند

مردان شنونده خوبی هستند ولی ممکن است در ظاهر این مورد را نشان ندهند، مردان برعکس خانم‌ها که موقع گوش کردن صحبت کسی با حرکات اشاره و یا گفتن بعضی کلمات نشان می‌دهند که در حال گوش دادن هستند، هنگام صحبت شما سکوت می‌کنند تا بتوانند به حرف‌هایتان فکر کنند. این بدان معنا نیست که آن‌ها به حرف‌های شما توجهی ندارند.

4. دوست دارند زمانی را با خود خلوت کنند

مردان با وجود این که در بیشتر فعالیت‌های خانوادگی شرکت می‌کنند، گاهی نیاز دارند یک زمانی را تنها باشند و به کارهای مورد علاقه خود بپردازند یا حتی زمانی را تنها در گوشه‌ای بنشینند و تفکر کنند. آگاهی از این خصوصیت اخلاقی مردان نقش مهمی در بهبود روابط زن و شوهر دارد. درخواست همسرتان برای مدتی تنهایی نشانه عدم علاقه او به شما نیست. پس شناخت مردان را نه بر اساس کلیشه ها بلکه بر اساس روانشناسی پیش ببرید.

حتما مقاله اساسی ترین نیازهای مردان بخوانید.

 5. مردان کمتر از زبان بدن استفاده می‌کنند

مردان کمتر از زبان اشاره و بدن استفاده می‌کنند و تغییر لحن صدا و حرکات صورت برای آن‌ها معمولا نامفهوم است. همچنین ممکن است زبان بدن خانم‌ها را نیز دیرتر متوجه بشوند؛ مثلا ناراحتی زنان را که در چهره‌شان نمایان است یا پیام‌های اشاره‌ای و لحن صدا را ممکن است تشخیص ندهند. بنابراین اگر می‌خواهید مطمئن شوید احساستان را دریافت کرده‌اند آن را مستقیم بیان کنید.

6. شناخت مردان | قدردانی تاثیر مثبتی در مردان دارد

قدردانی از همسر می‌تواند تفاوت زیادی در رفتارهای آنها و روابطشان ایجاد کند. مطالعات نشان داده وقتی از زحمات مردان قدردانی و به آن‌ها ارزش گذاشته می‌شود، بیشتر سعی می‌کنند در انجام کارهای خانه و مراقبت از کودک خود را درگیر کنند و خود را تکیه گاه خواهند دانست. برای آشنایی بیشتر مقالات زیر را برای مطالعه توصیه می‌کنیم.

حتما درباره راه های جذب مردان بخوانید.

7. اینکه خودش باید بفهمد را فراموش کنید

برخی از خانم ها انتظار دارند بدون آن که احساس یا افکارشان را بروز دهند؛ همسرشان باید مساله را می فهمید و برای رفع آن اقدام هم میکرد. اما چون این اتفاق نمی افتد و یا حداقل به ندرت می افتد، کدورت ها بیشتر می شود. این که از روی چهره، ابرو، حالات رفتاری، لحن صدا و رفتار بفهمیم طرف چه حسی دارد، به هوش هیجانی ارتباط دارد که خانم ها در این زمینه قوی تر هستند. هر چند که اقایان هم در این خصوص می توانند با خانم ها برابری کنند. اما طبق تحقیقات بیشتر مردان هوش هیجانی کمتری نسبت به همسرانشان دارند. بنابراین وقتی خانم انتظار دارد که شوهرش مثل او متوجه جزئیات رفتاری اش شود و حس او را درک کند؛ دچار احساس ناامیدی می شود.

حال که بیشتر به شناخت مردان رسیده اید؛ حتما درباره چگونه یک پسر را عاشق کنیم بخوانید.

8. شناخت مردان به اندازه زنان به روابط خانوادگی اهمیت نمی دهند

حفظ روابط با آشنایان، دوستان و فامیل برای خانم ها اهمیت زیادی دارد. شاید برای مردان اهمیت چندانی نداشته باشد که به خاله یا دایی خودشان سر بزنند. چه برسد که همسرشان انتظار دارد، همراه او به خانه خاله یا دختر خاله خانمش برود. اگر خانم به همسرش بگوید خاله ام ازین که 6 ماه است به خانه اش نرفتیم رنجیده است؛ پاسخ آقا این است که گرفتار بودیم و آن ها باید درک کنند. در حالی که این مساله برای خانم اهمیت زیادی دارد. بنابراین در مورد آمدن و نیامدن همسرتان به خانه آشنایان موضوع را تبدیل به بحثی لاینحل نکنید. در این شرایط منطفانه برخورد کرده و با همراهی یکدیگر راهی بیابید که هر دو از آن رضایت داشته باشید.

9. مردان توجه کمتری به جزئیات می کنند

شاید در مسیر شناخت مردان مثال های نقضی در مورد این ویژگی بیابید. بله مردانی هم هستند که توجه زیادی به جزئیات می کنند. حتی طراح اند و در طراحی هایشان هم میتوان این توجه را دید. اما طبق آمار و ساختار مغزی مردان بیشتر آن ها به جزئیات اهمیت نمی دهند. و حتی متوجه آن ها نمی شوند. پس وقتی پیرهنی خریده اید احتمال دارد خواهرتان با ذوق بگوید چه دوختی دارد، چه گلدوزی ظریفی کار شده و چه دکمه های خاصی نصب شده. اما همسرتان فقط بگوید چقدر خوب است و به نظرتان بی ذوق بیاید.

روانشناسی شناخت مردان

 

برای آنکه بتوانید مردان را بهتر بشناسید باید ابتدا نسبت به تفاوت های روانی آن‌ها آگاهی داشته باشید. برای مثال مردان نمی‌توانند همزمان چند کار را با هم انجام دهند. ذهن آن‌ها طوری طراحی شده که بهتر است برای انجام درست کاری تنها بر روی یک کار تمرکز کنند. البته به خاطر همین ویژگی شان تمرکز آن‌ها بر روی کاری بیشتر از زنان است. و در مثالی دیگر بیشتر مردان قدرت تحلیل و حل مساله بالاتری دارند و باعث می‌شود کمتر تحت تاثیر احساسات شان تصمیم گیری کنند. همچنین در تحقیقاتی مشخص شد که مردان توانایی کمتری در برقراری ارتباط کلامی دارند و زنان در مشاغلی که نیاز به مهارت ارتباطی دارد، بهتر عمل می‌کنند.

چگونه خواسته خود را برای مردان بیان کنیم؟

همانطور که گفته شد مردان به احساسات و خوشحالی همسر خود اهمیت می‌دهند، ولی تا زمانی که با آن‌ها راجع به خواسته‌ها و احساساتتان صحبت نکنید متوجه این قضیه نمی‌شوند. پس در کنار شناخت مردان و آشنایی با نحوه برقراری ارتباط با آن‌ها، خواسته خود را به صراحت بگویید و در بیان آن طفره نروید، در این صورت مردان هم گوش می‌دهند و هم از خوشحالی شما حس خوبی پیدا می‌کنند.

همچنین شما نباید انتظار داشته باشید که همسر شما در شناخت شخصیتتان همیشه پیش قدم باشد. بلکه خودتان باید گاهی اوقات راجع به شخصیتتان صحبت کنید. از علایق و افکار همسرتان آگاه شوید و دنبال نقاط مشترک در بین آن‌ها باشید و هم چنین آن‌ها را پرورش دهید تا رابطه بهتری بین شما برقرار شود.

بیشتر بخوانید : وابسته کردن مرد به خود 

شناخت و درک مردان در نقطه مقابل

زنان و مردان در برخی موارد با هم متفاوت هستند که شناخت این تفاوت‌ها باعث داشتن رابطه بهتر می‌شود. عمده‌ترین تفاوت زنان و مردان به شرح زیر است:

1. شناخت نفاوت های جسمی مردان

نیم کره راست مغز مردها که مربوط به کارها و مهارت‌های فیزیکی آن‌هاست از نیم کره چپ بزرگتر است. اما زن‌ها برعکس هستند یعنی نیم کره راست مغزشان که مربوط به گفتار و بیان احساسات است از نیم کره چپ مغزشان بزرگ‌تر می‌باشد. به همین دلیل مردها در بیان احساسات و علاقه‌شان نسبت به زن‌ها بسیار ضعیف‌تر عمل می‌کنند.

2. وظایف مردان از نظر فرهنگی و خانوادگی

مردها همیشه خودشان را با کار و فعالیت‌های اقتصادیشان می‌شناسند و همیشه تمام تلاششان را برای حمایت مالی خانواده می‌کنند. وظایف مربوط به خانه نیز به عهده زن‌هاست و مردها نقش کمتری در این زمینه دارند. در واقع کار بخشی از هویت مردها به حساب می‌آید. امروزه این مساله با برابری نقش زن و مرد در جامه کم رنگ‌تر شده است اما به هرحال این باور و تقسیم وظایف در ناخوداگاه زنان و مردان وجود دارد. 

3. شناخت مردان براساس روش تربیتی

تربیت دختران و پسران از دوره کودکی با یکدیگر متفاوت است. به طور معمول پسران را طوری تربیت می‌کنند که این باور در وجودشان شکل گیرد که نسبت به زنان برتری دارند و نباید راجع به احساساتشان صحبت کنند و مشکلاتشان را با دیگران در میان بگذارند. این نوع تربیت باعث شده که مردان در ابراز علاقه توانایی نداشته باشند به طوری که گاهی بعضی زنان در عشق همسر خود به شک می‌افتند.

شناخت زبان بدن مردان

 

حتما شما هم درباره body language شنیده‌اید. شاید در همه ما آدم‌ها زبان بدن یکسان باشد، اما برای شناخت مردان می‌توانید در ادامه به نکاتی که درباره حرکات بدن آن‌ها گفته ایم توجه کنید.

1- پنهان کردن دست ها در جیب

اگر هنگام صحبت یا برخورد با مردی، او دستانش را در جیبش کرد، احتمالا تلاش دارد تا چیزی یا اطلاعات مهمی را از شما پنهان کند. او نگران است که شما متوجه اهمیت مسائل پنهان شده بشوید.

2- شناخت مران | پنهان کردن دست راست

یکی از راه های خوب برای شناخت مردان مشاهده دستان آن‌هاست. اگر دست راستش را از شما پنهان کرد او چیزی را درباره اطرافیانش (نه خودش) پنهان می کند.

3- مخفی کردن دست چپ

پنهان کردن دست چپ به معنای قائم کردن بخشی یا اطلاعات مهمی درباره خودش است. او تمام تلاشش را می‌کند تا آنها را از شما پنهان کند.

4- شناخت مردان | لرزاندن پاها

اگر مردی پاهایش را هنگام صحبت و رویارویی با شما دائم تکان می‌دهد، احتمالا در کنار شما احساس خوبی نداشته و می‌خواهد هر چه زودتر فضا را ترک کند.

5- جفت کردن پاها در کنار هم

نشستن در این وضعیت نشان از راستگویی آن مرد است. اگر به دنبال شناخت مردان هستید، حتما می‌توانید به او در این حالت اعتماد کنید.

سخن آخر

در نهایت ذکر این نکته ضروری است که برای شناخت مردان کمک گرفتن از یک مشاور و متخصص روانشناس بهترین گزینه می‌باشد. این گونه شما علاوه بر شناخت دنیای کلی مردان ، با بیان خصوصیات مرد مد نظر خود، می‌توانید به طور خاص از تمام روحیات، خواسته‌ها و تمام روش‌های تاثیرگزاری بر او آگاه شوید. این گونه نه تنها بهترین ارتباط بین شما شکل خواهد گرفت بلکه با یادگیری روش‌های رفتاری با او می‌توانید بیشترین تاثیر را روی یک مرد بگذارید.

برای دریافت مشاوره در زمینه شناخت مردان می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

سوالات متداول

شناخت کلی مردان چطور امکان پذیر است؟

هر فردی ویژگی‌های خاص خود را دارد اما به طور کلی می‌توان گفت مردان در ابراز احساسات کلامی ضعیف هستند و بیشتر در عمل علاقه خود را اثبات می‌کنند. مردان نسبت به زنان درک ضعیف‌تری نسبت به ارتباطات غیر کلامی دارند و به همین دلیل لازم است که به طور مستقیم با آنان صحبت کرد.

 

منبع: شناخت مردان



:: بازدید از این مطلب : 7
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 23 آبان 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

معنای زندگی سؤالی است که ذهن بسیاری از انسان‌ها را درگیر خودش می‌کند. هرکدام از ما در مرحله‌ای از زندگی با این سؤال مواجه می‌شویم که واقعاً هدف از زندگی چیست؟ اگر نتوانیم پاسخی بدهیم احساس پوچی سرتاسر زندگی‌مان را خواهد گرفت. به همین خاطر شاید بتوان گفت که همه ما مجبور هستیم روزی معنی زندگی مان را پیدا کنیم. اما جواب مشخصی برای این سؤال وجود ندارد. مشاورین معتقدند هرکسی با توجه به تجربیاتی که در زندگی داشته و دیدگاه‌اش نسبت به مسائل؛ به یک معنای شخصی از زندگی می‌رسد. روش‌هایی مثل هدف‌گذاری برای زندگی و تجسم شرایط ایده‌آل در آینده به پیداکردن جواب این سؤال کمک می‌کنند. با دریافت مشاوره فردی روانشناسی سریع تر به پاسخ درست خواهید رسید.

فهرست مطالب

 

  • معنای زندگی
  • سن پیدا کردن معنای زندگی چه زمانی است؟
  • راهکارهایی برای پیدا کردن معنای زندگی
    • 1- دوست دارید به کجا برسید
    • 2- برای خودتان هدف در نظر بگیرید
    • 3- به اهدافتان پایبند باشید
    • 4- تجربه کنید
    • 5- تولیدگر باشید
    • 6-عاشق شوید
    • 7- از مسائلی که شما را ناراحت می‌کنند؛ دوری کنید
    • 8- با دیگران در ارتباط بمانید
  • معنای زندگی و اهمیت مشاوره
  • کتاب های در مورد پیدا کردن معنای زندگی
    • سخن پایانی

برای دریافت مشاوره در زمینه معنای زندگی می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره آنلاین با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360  و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

معنای زندگی

اولین سؤالی که باید به آن جواب بدهیم این است که معنای‌زندگی چیست؟ چه زمانی می‌توانیم بگوییم که معنایی برای زندگی‌مان پیدا کرده‌ایم؟ همان‌طور که گفتیم جواب مشخصی برای این سؤال وجود ندارد. در حقیقت هر زمان شما توانستید به این سؤال جواب بدهید که چرا زنده هستید و در نهایت می‌خواهید به کجا برسید توانسته‌اید برای زندگی خود معنایی در نظر بگیرید.

سؤال بعدی این جاست که پیداکردن معنای‌زندگی چه اهمیتی دارد؟ خیلی از ما درگیر زندگی روزمره هستیم و معنایی برای زندگی در نظر نمی‌گیریم. اصلاً مگر این مدل از زندگی چه اشکالی دارد؟ در جواب این سؤال می‌توان گفت پیداکردن معنا به زندگی شما شور و جهت می‌دهد. بسیاری از کسانی که درگیر بی‌انگیزگی و بیماری‌هایی مثل افسردگی می‌شوند از نبود هدف و معنا در زندگی شکایت دارند. به همین خاطر شاید بتوان گفت که هرکدام از ما مجبور هستیم برای زندگی‌مان هدف و معنایی در نظر بگیریم. در غیر این صورت باید این احتمال را در نظر بگیریم که دیر یا زود دچار مشکلات روحی خواهیم شد.

سن پیدا کردن معنای زندگی چه زمانی است؟

 

بر اساس تحقیقی که بر روی 1042 نفر بزرگسال آمریکایی انجام شده است؛ مشخص گردید که احساس معنا از یک منحنی در طول عمر پیروی می‌کند که در سن ۶۰ سالگی به اوج خود می‌رسد. این بدان معناست که در سن 60 سالگی بیشتر احتمال دارد که افراد معنای زندگی خود را بیابند. اما رسیدن به چنین چیزی در زندگی در هر سنی ممکن بوده و البته متغیر است. برای مثال ممکن است معنای زندگی در برهه ای از زمان برای شما عشق باشد؛ اما در برهه ای دیگر پول. نکته مهم اینجاست که افراد در هر سنی ممکن است روزی معنای زندگی خود را پیدا کرده و همه تلاش و انرژی خود را بر اساس آن بگذارند.

راهکارهایی برای پیدا کردن معنای زندگی

 

اصلی‌ترین سؤال این است که چطور می‌توانیم معنای زندگی را پیدا کنیم؟ در حقیقت خیلی از ما می‌دانیم که باید برای زندگی هدفی در نظر بگیریم؛ اما راه رسیدن به این هدف را بلد نیستیم. روان‌شناسان معتقدند پیداکردن معنای زندگی مسیری است که شما می‌بایست به‌تنهایی طی کنید. و از درون تجربیات زندگی خود راهی برای آن پیدا کنید. بااین‌حال استفاده از برخی روش‌ها می‌تواند در این شرایط کمک‌کننده باشد که در ادامه شرح داده‌ایم. حتما مقاله لذت بردن از زندگی را بخوانید.

1- دوست دارید به کجا برسید

وقتی احساس می‌کنید هدفی برای زندگی ندارید و دچار روزمرگی شده‌اید از این تکنیک استفاده کنید. در یک محیط خلوت و آرام بنشینید و چشم‌هایتان را ببندید. با خود به این سؤال پاسخ بدهید که دوست دارید به کجا برسید؟ 5 سال یا 10 سال دیگر قرار است در چه موقعیتی باشید؟ سعی کنید تا جایی که می‌توانید با جزئیات بیشتری به این سؤال پاسخ بدهید. با این روش می‌توانید جهتی برای زندگی‌تان مشخص کنید.

2- برای خودتان هدف در نظر بگیرید

وقتی به سؤال بالا جواب دهید نوبت این است که برای خودتان هدف در نظر بگیرید. هدف‌ها به شما کمک می‌کنند به تصویری که برای آینده‌تان در نظر گرفته‌اید برسید. به‌علاوه پیداکردن هدف شور و نشاط خاصی به زندگی ما خواهد داد. پس سعی کنید اهدافی در نظر بگیرید که شما را به آنچه می‌خواهید می‌رساند.

3- به اهدافتان پایبند باشید

اگر برای زندگی‌تان هدف در نظر گرفته‌اید باید به آنها پایبند باشید. تا زمانی که نسبت به هدف‌های‌تان مسئولیت‌پذیر نباشید نمی‌توانید احساس فعالیت و زندگی را تجربه کنید. در حقیقت تا زمانی که به سمت هدف‌هایتان حرکت نکنید این هدف‌ها تنها یک ایده ذهنی هستند. این ایده‌ها نه تنها کمکی به پیداکردن معنا برای شما نمی‌کنند بلکه باعث می‌شوند نسبت به خودتان نیز دلسرد شوید.

4- تجربه کنید

یکی از بهترین راهکارها برای رسیدن به معنای زندگی بالابردن تجربیات است. یادتان باشد هیچ‌کس از تنهایی و نشستن درون خانه به هدف و معنا نمی‌رسد. پس سعی کنید تجربیات خود در محیط را بیشتر کنید. ارتباط برقرار کردن با دیگران و شنیدن ماجرای زندگی آنها، سفر کردن و مطالعه کتاب به شما کمک می‌کند تا بهتر بتوانید برای زندگی خود معنایی پیدا کنید. برای آشنایی با راه های داشتن زندگی سالم کلیک نمایید.

5- تولیدگر باشید

روان‌شناسان معتقدند یکی از راه‌های پیداکردن معنا در زندگی این است که شما اثری از خودتان به جا بگذارید. در حقیقت همه ما به دنبال این هستیم که نام و نشانی از خودمان در دنیا باقی بگذاریم. در غیر این صورت احساس ترس از فانی شدن می‌تواند تمام زندگی ما را درگیر خودش کند. کمک‌کردن به دیگران، تربیت فرزندان، شرکت در خیریه‌ها و مسائلی از این دست می‌تواند در این راه بسیار مؤثر باشد.

6-عاشق شوید

منظور از عاشق شدن، تنها در یک رابطه عاطفی نیست. گاهی تمام معنی زندگی در این است که با تمام وجود یک چیز یا یک فعالیت را دوست بدارید و در راستای آن تلاش کنید. این موضوع برایتان تبدیل به انگیزه و امید شده و باعث می‌شود تا ادامه دهید. از این رو تلاش کنید تا عاشق و علاقه مند تا به یک موضوع بمانید.

7- از مسائلی که شما را ناراحت می‌کنند؛ دوری کنید

برای پیدا کردن معنی زندگی، گاهی باید از مسائلی که شما را ناراحت یا اذیت می‌کند؛ دوری کنید. فاصله گرفتن باعث می‌شود تا انرژی شما در مسیر درستی استفاده شده و به موضوعات یشتری توجه کنید. رها کردن نیز بخشی از فاصله گرفتن است که در زمینه مختلف می‌تواند کمک کننده باشد.

8- با دیگران در ارتباط بمانید

ارتباط با دیگران و معاشرت کردن، باعث می‌شود تا همواره چیزهای بیشتری در زندگی بیاموزید. از این رو با ارتباط خود را با اطرافیان خود حفظ کرده و با افراد جدید نیز آشنا شوید. البته که کیفیت این روابط نیز مهم هستند. اما ارتباط با دیگران، همواره فرصت های زیادی را در اختیار شما قرار خواهد داد.

معنای زندگی و اهمیت مشاوره

پیداکردن معنای زندگی از نظر روان‌شناسان اهمیت بسیاری دارد. احتمالاً برایتان جالب خواهد بود اگر بگوییم یکی از روش‌های درمانی در روان‌شناسی لوگوتراپی یا معنادرمانی است. معنادرمانگران معتقدند که بسیاری از مشکلات به‌خاطر نبود معنا در زندگی ایجاد شده است. به همین خاطر روش‌هایی را برای ایجاد معنا و رسیدن به آن به کار می‌برند. اگر احساس می‌کنید در زمینه پیداکردن معنای زندگی با مشکل مواجه شده‌اید یک راهکار مفید می‌تواند کمک‌گرفتن از مشاورین باشد.

کتاب های در مورد پیدا کردن معنای زندگی

اگر شما هنوز به معنای زندگی خود پی نبرده اید و به دنبال راه های مختلفی در این زمینه هستید؛ باید بگوییم که همه چیز به موقع برایتان اتفاق خواهد افتاد. اما در این مورد کتاب های مختلفی نیز نوشته شده اند که با خواندن آنها می‌توانند کمک بزرگی به شما بکنند. برخی از این کتاب ها که شما را با این موضوع بیشتر آشنا می‌کنند؛ شامل موارد زیر هستند.

  • انسان در جستجوی معنا اثر ویکتور فراکل
  • درباره معنی زندگی اثر ویل دورانت
  • سعادت بشری اثر بلز پاسکال
  • منتخب مکالمات اثر کنفوسیوس
  • جایگاه ما در جهان هستی اثر استیون هاوکینگ
  • بنیانی عملی برای جهان عقلانی اثر پل دیویس
  • معنای زندگی اثر آلن دوباتن
  • کارل و معنای زندگی نوشته دبورا فریدمن
  • مامان و معنی زندگی نوشته ویل دورانت
  • از قیطریه تا اورنج کانتی اثر حمیدرضا صدر

سخن پایانی

بیشتر افرادی که به معنای زندگی خود پی برده اند؛ اصلا به طور جدی به دنبال آن نبوده اند. این بدان معنا نیست که نسبت به این موضوع بی توجه بوده و یا اصلا به آن فکر نکنید. اما باید بدانید که با تجربه کردن و قرار گیری در موقعیت های جدید و تمام روش هایی که در بالا به آنها اشاره شد؛ به مرور متوجه خواهید شد که از زندگی خود چه می‌خواهید. در این مورد حتی می‌توانید از روانشناس نیز کمک گرفته و به سلامت روان خود بیشتر از قبل اهمیت دهید.

برای دریافت مشاوره در زمینه معنای زندگی می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره آنلاین با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360  و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

سؤالات متداول

بهترین راه برای پیداکردن معنای زندگی چیست؟

شما نمی‌توانید با استفاده از یک روش به این معنا برسید. بالابردن تجربیات زندگی و درنظرگرفتن هدف برای زندگی‌مان از جمله روش‌هایی است که می‌توانیم از آنها استفاده کنیم.

 

منبع: معنای زندگی



:: بازدید از این مطلب : 23
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 21 آبان 1403 | نظرات ()